Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Essen Motor Show 2022

2 - 11. december 2022-ig.

Eladó klasszikus autók>

Az Essen Motor Show, más néven EMS, Európa legnagyobb és legfontosabb bemutató műsora a hangolás, a motorsport, a sportautók, a klasszikus autók és a motorok számára. Évente mintegy 500 kiállító mutatja be álmai autó ajánlatát az autó rajongóinak az Essen Autószalonon. Mindez egy nem kevesebb, mint 100,000 8 m²-es kiállítótérben zajlik, 2 teremben. A rendezvényt 11. december 2022. és XNUMX. között tartják.

 

Hatalmas show-program volt, bemutatóval, partival, saját motorsport-területtel és az autósport-arénával az élő vezetési bemutatókra. Az EMS számos olyan szolgáltatást kínál, amely Európában egyedülálló öt érzelmi témakörével: Tuning, Motorsport, Sporting Series Automobile, Classic Cars és Motorcycles. Ezenkívül a klasszikus autók rajongói megtapasztalják a klasszikus járművek elbűvölését a Classic & Prestige szalonban. Természetesen ezen a kiállításon is vannak eladó autók.

 

Személyenként és naponta körülbelül 15 eurót fizet a belépőjegyért. A 16 éven felüli gyermekek körülbelül 13 euróba kerülnek. A széles nyitvatartási idő miatt körülnézhet és élvezheti ezt a gyönyörű kiállítást Essenben. A cím: Messeplatz 1, 45131 Essen, Németország.