Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Essen Motor Show 2021

26 november 5, 2021

Eladó klasszikus autók>

Az Essen Motor Show, vagyis az EMS Európa legnagyobb és legfontosabb bemutató műsora a hangolás, a motorsport, a sportautók, a klasszikus autók és a motorkerékpárok számára. Évente mintegy 500 kiállító mutatja be álmai autó ajánlatát az autó rajongóinak az Essen Autószalonon. Ez az ajánlat egy legalább 100,000 8 m²-es kiállítótérben található, 26 teremben. Az eseményre 5. november 2021. és december XNUMX. között kerül sor.

 

Az EMS szolgáltatásainak palettája Európában egyedülálló spektrumot ölel fel öt érzelmi témakörével: Tuning, Motorsport, Sporting Series Automobile, Classic Cars és Motorcycles. Hatalmas show-program is rendelkezésre áll, bemutatóval, partival, saját motorsport-területtel és az autósport-arénával az élő vezetési bemutatók számára. Ez még nem minden: a klasszikus autók rajongói megtapasztalják a klasszikus járművek elbűvölését a Classic & Prestige szalonban. Fantasztikus autókat vásárolhat nyugodt és stílusos légkörben.

 

A belépési díj személyenként és naponta körülbelül 15 euró. 16 éven aluli gyermekek számára körülbelül 13 eurót fizet. A széles nyitva tartási időnek köszönhetően körülnézhet és élvezheti ezt a gyönyörű kiállítást Essenben. A cím: Messeplatz 1, 45131 Essen, Németország.