Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Essen Motor Show 2020

27 november 6, 2020

Eladó klasszikus autók>

Az Essen Motor Show, a rövid EMS, Európa legnagyobb és legfontosabb bemutatója a hangolás, a motorsport, a sportautók, a klasszikus autók és a motorkerékpárok számára. Körülbelül 500 kiállító mutatja be az autók rajongóinak álmai autóját az Essen Autószalonon. Ez az ajánlat nem kevesebb, mint 100,000 8 m²-es kiállítótérben található, 27 teremben. Az eseményre 6. november 2020. és december XNUMX. között kerül sor.

 

Az EMS Európában egyedülálló kínálatot kínál öt érzelmi témakörével: Tuning, Motorsport, Sporting Series Automobile, Classic Cars és Motorcycles. Hatalmas show-program is rendelkezésre áll, bemutatóval, partival, saját motorsport-területtel és az autósport-arénával az élő vezetési bemutatók számára. És ez még nem minden: a klasszikus autók rajongói a Classic & Prestige szalonban élik át a klasszikus járművek elbűvölését. Szép autók vannak, nyugodt és stílusos légkörben.

 

A belépési díj személyenként és naponta körülbelül 15 €. A 16 éven felüli gyermekek számára körülbelül 13 eurót kell fizetnie. Bőséges nyitvatartási idő van, így körülnézhet és élvezheti ezt a csodálatos kiállítást Essenben. A cím: Messeplatz 1, 45131 Essen, Németország.