Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Essen Motor Show 2019

30 november 8, 2019

Eladó klasszikus autók>

Az Essen Motor Show, rövid EMS, Európa legnagyobb és legfontosabb bemutató műsora a hangolás, a motorsport, a sportautók, a klasszikus autók és a motorok számára. Évente mintegy 500 kiállító mutatja be álmai autó ajánlatát az autó rajongóinak az Essen Autószalonon. Ez az ajánlat nem kevesebb, mint 100,000 8 m²-es kiállítótérben található, 30 teremben. Az esemény 8. november 2019. és december XNUMX. között zajlik.

 

Az EMS szolgáltatásainak palettája Európában egyedülálló spektrumot ölel fel öt érzelmi témakörével: Tuning, Motorsport, Sporting Series Automobile, Classic Cars és Motorcycles. Hatalmas show-program is rendelkezésre áll, bemutatóval, partival, saját motorsport-területtel és az autósport-arénával az élő vezetési bemutatók számára. De ez még nem minden: a klasszikus autók rajongói a Classic & Prestige szalonban tapasztalják meg a klasszikus járművek elbűvölését. Gyönyörű autók nyugodt és stílusos légkörben eladóak.

 

A belépési díj fejenként 16 euró naponta, két napra pedig 28 euróba kerül. 16 éven felüli gyermekek számára 13 eurós belépődíjat kell fizetni. Nagyvonalú nyitvatartási idő van, így időt szánhat arra, hogy körülnézzen és élvezze ezt a csodálatos kiállítást Essenben. A cím: Messeplatz 1, 45131 Essen, Németország.