Vasárnap október 1. A CARS & COFFEE és a SHOWROOM EXTRA NYITVA (12:00-16:00) - Október 3. (Német Egység Napja) A SHOWROOM NYITVA

Dodge Challenger RT

Tekintse meg jelenlegi állapotunkat Kitérés készlet

Készlet megtekintése

Keresek egy Kitérés?

Iratkozzon fel az e-mail címére, és értesítést küldünk Önnek, amikor elérhetővé válik a gépkocsi

Megvásároltuk Kitérés!

Van Dodge és eladni akarja? Lépjen kapcsolatba velünk. Mindig arra törekszünk, hogy klasszikus autók kerüljenek a készletbe.

Elérhetőségünk

Dodge Challenger RT | Helyreállított | 340CUI V8 | Automata sebességváltó | 1973

Főbb jellemzők:

- Visszaállítás
- A motor és a sebességváltó felújítása
- 340CUI V8
- Automatikus sebességváltó

Felújított Dodge Challenger RT eladó
Izomautó-rajongók figyelem! Eladásra kínáljuk ezt a gyönyörű Dodge Challenger RT-t 1973-ból. Ezt a Dodge-ot a múltban felújították, és nem csak fantasztikusan néz ki, hanem műszakilag is teljesen korszerű. A motor és a sebességváltó nemrégiben felújításon esett át, így ez a klasszikus Challenger készen áll az útra. Erőteljes 340 CUI V8-as, automata sebességváltóval hajtja, amely minden út során széles mosolyt csal az arcára.

1973-as Dodge Challenger RT eladó
Ennek a Dodge Challenger RT-nek pontosan olyannak kell lennie, amilyennek egy 1970-es évek izomautójának kell kinéznie. Élénk zöld színű, hozzáillő RT matricákkal. Számos olyan részlet is kiegészíti a Challenger összképét, mint a hátsó légterelő, a motorháztetőben lévő léglapátok, a széles gumik és a fekete viniltető. A beltér nagyon szép állapotú, fekete, kényelmes ülésekkel van felszerelve.

1973-as Dodge Challenger RT-t szeretne vásárolni?
1973-as Dodge Challenger RT-t keres? Ezután adja meg adatait az ezen az oldalon található kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül, vagy hívjon minket közvetlenül a +31 416 751 393 telefonszámon. Eladóink készséggel válaszolnak minden kérdésére, vagy akár személyes bolti videót is készítenek Önnek.

Segíthetünk a közlekedésben. Európában nem kell behozatali vámot fizetnie. Lehetséges a kereskedés, a vásárlás és a szállítás.
Egyes országokban segíthetünk a finanszírozásban. Kérje értékesítési munkatársainkat.

  • Ref. nr .: d1738
  • Márka: Kitérés
  • Modell: Challenger RT
  • Gyártási év: 1973