Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | Bemutatótermünk nyitva van

Ügyfél-referenciák

Minden évben több száz klasszikus autót szállítunk az elégedett ügyfeleknek a világ minden tájáról, de különösen Hollandiába, Belgiumba, Németországba és Franciaországba.
Számos ügyfelünk megosztja pozitív tapasztalatait az ERclassics-szal, amit nagyon büszkék vagyunk.

Ezen az oldalon a különböző országok ERclassics ügyfelei által készített referenciák találhatók.
Azok az emberek, akik a klasszikus autójukat az ERclassics-on vásárolták, valamint azok, akik a klasszikus autót ERclassics-nak adták el.

Elégedett ügyfél az ERclassics-nak, vagy van panaszod? Kérjük add tudtunkra.
Bármilyen visszajelzést értékelünk, mindig arra törekszünk, hogy javítsuk szolgáltatásainkat.

Minden referenciát és fotót valódi ügyfelektől gyűjtöttek össze. Az eredeti hivatkozások, beleértve az ügyfél nevét, az írás dátumát és egyéb releváns információkat, kérésre megtekinthetők Waalwijk bemutatótermünkben.

 • hajsütés, Hollandia

  Milyen szépen felújítva. Szívesen olvasom a hírleveleket. A nézés is élvezi.

 • Mr. Overbeck, Németország

  Megtekinthettük a klasszikus autókat, és az eladó minden kérdésre válaszolni tudott. Semmilyen módon nem próbálta befolyásolni döntésünket.

 • Mrs. Buis, Hollandia

  A vevő nagyon helyesen és nagyon jól, nagyon kedvesen bánt velünk.

 • Laurent, Franciaország

  Most kaptam a kocsimat. Ő nagyon szép. Köszönöm ennek a hölgynek a kedvességét. Nagyon kedves. Még egyszer köszönöm, és hamarosan találkozunk.

 • Jurgen és Josette, Hollandia

  Szeretnénk dicséretet mondani Pagodánk gyönyörű bemutatásáért. Köszönet érte.

 • január, Hollandia

  Nagyon jól érezzük magunkat a Ford Taunus-szal.

 • Oliver, Hollandia

  Az autó szállítása jól sikerült. Az autó biztonságosan megérkezett, és minden tökéletes rendben van.

 • kimerül, Németország

  Köszönöm szépen azokat a dokumentumokat, amelyeket a Mi alkalmazás segítségével adott nekem. Elküldheti nekem az eredetiket postán? Mellékelt egy fényképet a boldog tulajdonosokról. Küldök egy percet egy másodikat. Használhatja a képeket a kezdőlapján, ha akarja. Ehhez kifejezett engedélye van. Végül szeretnék nagyon köszönetet mondani a megbízható és komoly együttműködésért. Úgy érezzük, hogy kiváló tanácsokat kaptunk Öntől. Jól gondozta a dolgokat. Nagyon elégedettek vagyunk!

 • Anastasi, Franciaország

  Szeretném tudatni veled, hogy az autó leszállítása nagyon jól sikerült. Az autó TOP, nagyon örülök, de a szolgáltatásának is.

 • Paul és Shirley, Málta

  Az 1970-es Triumph Spitfire a múlt héten érkezett Máltára. Online vásároltuk, és ez volt az első alkalom, hogy valaha is ezt tettük. Nem tudunk eleget mondani arról, mennyire szakszerűen bántak velünk az elejétől a végéig. Lars elképesztő munkát végzett, hogy megfelelő információkat adott meg nekünk, figyelemmel kísérve az eladás és az azt követő szállítás minden aspektusát és részletét. Az autó, amikor megérkezett, abszolút minden, amit a képek és az ER Classics állítottak, hogy ő lesz, és nem lehetünk jobban elégedettek vele. Nagyon ajánljuk ennek a cégnek a használatát klasszikus autó vásárlásához, és habozás nélkül ajánljuk őket családunknak és barátainknak.

 • Shirley, Málta

  Félelmetes munkát végzett, és meglátogatjuk az ER Classic-ot és Önt, ha ezek a víruskorlátozások valaha is túllépnek. Paul hétvégén levitte a Spitfire-t egy klubfutamra, és az összes tag odajött, és csodálta az autót, mondván, milyen szépségű, és azonnal megfelelt az ellenőrzési követelményeiknek, és felvették a The Old Motors Classic Car Clubba. Nagyon kedves „autós srácokkal” találkozott, ez volt az ötlet. Új hobbi és új barátok, ezért még egyszer köszönöm, hogy megvalósította az autót és fontos része volt.

 • Pierre, Franciaország

  Az autó kedd este érkezett meg a Cognet garázsba. Néhány apró esztétikai tapintás után csodálatos lesz. Köszönöm, hogy segítettél megvalósítani ezt a gyönyörű álmot. Még egyszer köszönöm mindenkinek.

 • Mathias, -

  Csak meg akartam köszönni az időt és a fáradságot! A veled való kapcsolat nagyon kellemes élmény volt.

 • Paul, Franciaország

  A szállítás nagyon jól sikerült és olyan boldog, hogy ilyen kedves ember hozta át az autót. Őszintén szólva tökéletesen megfelel a kornak, olyan jól, mint amire számítani lehet, egyáltalán nem sajnálja, hogy prémiumot fizet egy Xj-s-nél, ha menta állapotban van.

 • Sidney, Hollandia

  Szép délutánt töltöttünk a bemutatóteremben, és jó érzéssel hajtottunk haza. Szép estét kívánok és ki tudja, hamarosan találkozunk.

 • Bernard , Franciaország

  Köszönöm a szállítást, minden tökéletes volt.

 • Darren és Georgina, Egyesült Királyság

  Megérkezett az e típus !!! Georgina és én nevében elmondhatjuk, mennyire elégedettek és boldogok vagyunk az autóval ... csodálatos és fantasztikusan vezet. Csak egy gyors e-mailt, hogy elmondhassa, mennyire lenyűgözött minket a klasszikus autószállítási szolgáltatása. Ön rendelkezik a legjobb felszereléssel, és az a tudás, amelyet az autó biztonságos szállítása jelent, óriási előny. Autóra lesz szükségünk, hogy a teljes helyreállítás után 1000 km után visszatérhessünk a lars-hoz az ER-nél az ellenőrzéshez. Még egyszer köszönöm a szakmaiságot.

 • Helge, Németország

  A Spitfire több mint egy órája érkezett meg, és csütörtök reggelig a garázsban lesz. Köszönöm elkötelezettségét, segítségét és a nagyszerű folyamatot. A sofőrjének valóban sokat kellett tennie a keskeny utcákon! Számomra egy olyan álom, amelyet 15 éve teljesítek.

 • Yvan , Franciaország

  Megkaptam a hibás gumik számának megfelelő átszállást, és nagyon köszönöm. Sok más garázs hosszú és nagyon nehéz lett volna, és végül mérgesek lettünk volna. Szerintem az Er Classic nem olyan garázs, mint a többi, megszeretted a gyönyörű autókat, és ha olyan vagy, mint te, akkor csak úgy viselkedhetsz, mint te. Körülöttem sokat beszélek rólad, és azt hiszem, a következmények nem fognak sokáig tartani. Ezúton is köszönöm szakszerűségét, komolyságát, kedvességét és őszinteségét.

 • Vincent , Franciaország

  Tegnap a tökéletes bugyt kaptam szokás szerint, nagyon boldog vagyok. Még egyszer köszönöm a szakmaiságot.

 • Vento, Finnország

  Köszönöm a nagyon nagyszerű szolgálatot és a dolgok gondozását. Mindenből vegye észre azt a magas szintet, amelyen működik. Az autó átadása nagyon jól sikerült. Aztán elkezdődött a kaland. A Németországon át vezető utak nagyon szépek voltak. A Volvo nagyon jól működött. A Travemunde-ból Helsinkibe induló hajókirándulás során idegenek jöttek megcsodálni az autót és kérdezni róla. Finnországban az út jól sikerült, és összesen több mint 1000 km megtétele után otthon voltunk. A hazai közönség is nagyon örült az autó kinézetének, a nők nem igazán törődnek mással, csak a formákkal és a színekkel ... Tehát vasárnap a tervek szerint voltunk otthon. A mai napig elvittem az autó papírjait a hatóságokhoz, és… a finn MOT hibákat és hiányosságokat nélkülözve sikerült. Még egyszer köszönöm, és sok sikert kívánunk Önnek és vállalkozásának. Öröm volt veled üzletelni!

 • Ludwig, Belgium

  A KCCB igazgatósága köszönetet mond a múlt szombati kellemes fogadásért és a lehetőségért, hogy bejárkálhasson az ER Classics minden gyönyörű autója között. Ezt nagyra értékelték.

 • padlásszoba, Írország

  Megérkezett a kocsim, és ma összeszedtem. Nagyon elégedett vagyok vele. Remélem, hogy a jövőben újra foglalkozom veled, még egyszer köszönöm.

 • Pierre , Franciaország

  Most kaptam meg a gyönyörű Spitfire-em. Nagyon boldog és boldog vagyok gyermekként .. !! Szeretném megköszönni a szakszerűségét és a kedvességét, valamint a figyelmét. Ezúton is köszönöm neked és minden csapatodnak - beleértve a transzportert is -, hogy szép túrákat tettek a gyönyörű régiómban. Üdvözlettel.

 • Jeff, Egyesült Királyság

  Kiváló fotók! Az alsó képek nagyon jól érzékeltetik a futómű, a hajtáslánc és a futómű általános jó állapotát. Köszönjük, hogy elküldte! A videót ma még később átnézem.

 • január, Hollandia

  A pénzt a bankszámlámra kaptam. Köszönjük a Topolino eladását és a gyors kezelést.

 • keresztény , Franciaország

  Jól megkaptuk a BMW Z3-at. Nincs mit jelenteni. Minden rendben. Köszönjük együttműködését, és ha egy napot Nîmes-ben tölt, ne hagyja ki, hogy ellátogasson hozzánk.

 • Frans és Stefien, Hollandia

  Tegnap az MG-B MOT-ellenőrzés és repülõ színnel telt el. Ott az ATF olajról beszéltek. Nagyon élvezzük a gyönyörű MG-t. Ezzel az időjárással gyakran turnézunk, hetente egyszer. Káprázatos! Körülbelül 300 km-es utakat teszünk meg.

 • JP, Franciaország

  Minden rendben van, és köszönöm a segítséget.

 • CamilSpanyolország

  Nagyon hálás vagyok az Ön által nyújtott kezelésért, mindenkor. Nagyszerű profizmusod segítségével végre minden jól sikerült. Remélem, hogy az autó tetszik. Ne habozzon, írjon nekem minden kérdésével kapcsolatban.

 • Alain, Belgium

  Megkaptam az alkalmat, hogy végre mérföldeket hajtsak végre a Porsche-ban, és minden jól megy. Tegnap gond nélkül 80 km-t hajtottam, és élveztem a lovaglást. Meg akartam köszönni az értékesítés utáni szolgáltatást. Mindenképpen ajánlom cégét a jó értékesítés utáni szolgáltatáshoz. Jó hétvégét.

 • Michaela, Németország

  Néhány könnyet is öntöttem, amikor a furgon a sarkon jött! A jelen minket is könnyekre késztetett !!!! Köszönöm! Még egyszer köszönöm a nagy segítséget! Nagyszerű vagy!!!! A közlekedés hölgye is nagyon kedves volt !!!!

 • Winfried, Németország

  Minden jól ment, és a giulia elfoglalta a helyét a garázsban. Köszönöm a jó szolgáltatást és a kedves kapcsolatot! Sok üdvözlet az Eifeltől.

 • Rolf, Németország

  Nagyon örülünk a Spitfire-nek, és azóta meg tudjuk győzni a fiamat a gyönyörű autóról. Még egyszer köszönöm a nagyon jó együttműködést ennek a gyönyörű autónak a megvásárlásában.

 • Oliver, Németország

  Az MG biztonságosan megérkezett ide, és nagyon boldog vagyok. Minden nagyon jól sikerült, nagyon barátságosak voltak és minden az ígérteknek megfelelően alakult. Több mint elégedett vagyok !! Minden jót - és biztosan visszatérek;)

 • Philippe , Franciaország

  Megkaptam a Mercedes 380 Sl-t, és nagyon elégedett vagyok vele, gyönyörű. Pontosan egyezik a róla készült leírással. Köszönjük kiváló szolgálatát és türelmét. Ajánlom cégét gyűjtő barátaimnak az Ön által értékesített autók megbízhatósága és minősége érdekében.

 • Markus, Németország

  Nagyon szeretnék köszönetet mondani a jó kezelésért és szervizért. A Beetle szállítása nagyon jól sikerült, és nagyon elégedettek vagyunk a járművel.

 • Petr, Cseh Köztársaság

  Minden nagyon jól sikerült az MGA Cabriolet 1960 tegnap esti szállításával kapcsolatban. A közlekedési vállalat sofőrje nagyon óvatos és vidám ember volt. Az autó nagyon szép, és nekem is és a feleségemnek is nagyon tetszik.

 • Pierre , Franciaország

  Az autó beérkezett és jó állapotban van.

 • Dominique , Franciaország

  Nagy örömmel fogadtam a Jaguart. Teljes mértékben megfelel elvárásaimnak és nagyon jó állapotban van.

 • C, Franciaország

  Szia, csak egy üzenetet, mert felfedezem a webhelyét, bravó, milyen szép autók és motorkerékpárok közül választhat Bravo a választáshoz sok szerencsét, és minden esetben megtartom a címet! Gyönyörű !!

 • Alain , Franciaország

  Nagyon jól vezettem az autóval, ami kifogástalan.

 • Marjolein, Hollandia

  Szuper elégedett a kocsimmal. Nagyszerű szolgáltatás. Nagyon elégedett a rádióval, a hangszórókkal, a hubcaps-szal és a gyönyörű kormánykerékkel. Csak napra van szüksége!

 • Dietmar, Németország

  Az E-típus jóváhagyása ma sikeres volt. Boldog vagyok! Most jöttem a DEKRA-ból, és elvégeztem az értékelést az E-típusra (biztosítás). Az értékelőt lenyűgözte a restauráció minősége! Még soha nem látott ilyesmit! Nagyon elégedett voltam vele!

 • János, Egyesült Királyság

  Feleségemmel és szeretnék köszönetet mondani az E & RClassics nagyon kellemes látogatásáért, a tegnapi 911-es vásárlásunkért. Az autó pontosan az, amit keresettünk, és nagyon élvezetes élmény volt vásárolni professzionális segítséggel a gyönyörű autók hatalmas sorozatában. Kérjük, adja át elismerését Ronnak szakértelemért, amely segítséget nyújt nekünk az autó legalacsonyabb átvilágításában. Még egyszer köszönjük, és minden jót kívánunk Önnek és kollégáinak.

 • Alain, Franciaország

  Meglepett tegnap este megérkezett az MG !! Problémamentes kiszállítás és a jármű megfelel az elvárásaimnak. Köszönjük profesionalitását és elérhetőségét. Hamarosan találkozunk a következő járművel.

 • Jean-Baptiste, Franciaország

  Jól megkaptam a BMW-t, ez remek! Remélem hamarosan látlak.

 • Ben, Egyesült Államok

  Helló Lars, ma megkaptam az autómat, és egy elégedett autótulajdonos vagyok. Köszönjük minden segítséget a vásárlási folyamatban. Ha úgy dönt, hogy újabb autót vásárol a tengerentúlról, akkor kérdezem Önt.

 • Leslie, Belgium

  Köszönöm a kérdésemre adott gyors választ. Jó sorrendben kaptam meg a dokumentumokat. Szeretnék köszönetet mondani az E&R klasszikusok társaságának és Lars van Dongen úrnak, aki szakszerűen irányított bennünket az MG B vásárlásában. Megfelelően tájékozottak voltak minden kérdésünkről, és utána gyönyörű tesztvezetést is élvezhettünk. Van Dongen úr tökéletesen kezelte a vásárlás adminisztratív feldolgozását is.

 • Porsche Club Nurburgring, Németország

  Köszönjük a barátságos fogadtatást augusztus 31-én és az italokat. Tagjainknak nagyon-nagyon tetszett! Üdvözlettel a Nürburgringtől.

 • Jan en Lizebeth, Hollandia

  Nagyon szeretnénk köszönetet mondani minden erőfeszítéséért. Nagyon elégedettek vagyunk azzal, hogy minden ment. Reméljük, hogy sokáig élvezhetjük a 2CV-t.

 • tengeri mérföld, Egyesült Államok

  Nemrég örültem annak, hogy élvezze a gyönyörű autók félelmetes gyűjteményét. A helyed még jobb, mint a Disney Land.

 • Elke, Németország

  Az MGB-t jól fogadtam !!! Szuper szép autó! Béreltem egy garázsot. Sajnos ma eső van, de a jövő tavasszal biztosan eljön. Köszönöm a szép kezelést !!!

 • Stichting Helden van de Zorg, Hollandia

  Október 6-án, vasárnap a Stichting Helden van de Zorg megszervezte 4. hősútját a Vught-i Vughterstede Woonzorgcentrum Theresia gondozóinak. Ez részben a szponzor hozzájárulásának köszönhetően valósult meg.

 • Henk en Sylvia, Hollandia

  Jó estét, Mr. Ernst van Kempen. Megerősíthetem, hogy a Jeepért fizetett összeget jóváírták a számlámra. Ezért szeretnék köszönetet mondani az eladás helyes befejezéséért. Ezt nagyon kellemesnek találtam. Remélem, hogy az új tulajdonosnak ugyanolyan vezetési élvezete lesz, mint mi a Jeepnél.

 • OTO Oirschot, Hollandia

  Nagyon köszönjük az fantasztikus fogadást az október 6-i őszi utazásaink során. Élveztük a gyönyörű klasszikusokat és a gyönyörű társaságot. Webhelyünkön található egy videó az utazásról, valamint néhány felvétel, amelyet a helyedre készítettek. A rossz időjárás ellenére, de neked köszönhetően, az út sikeres volt egy váratlanul gyönyörű részvétellel. Sok szerencsét a társaságoddal, és ki tudja, amíg más alkalommal.

 • Ben, Hollandia

  Megkaptam a megállapodott összeget jó sorrendben. Köszönöm ezt és minden erőfeszítést a dolgok elvégzéséért. Azt fogjuk mondani, hogy mindez jól ér véget. Ha bármi másra van szükség, szeretném hallani.

 • Bert, Hollandia

  Most kaptam megfizetést a Porsche 356 B készülékért. Teljesen a megállapodás szerinti határidőn belül, amilyennek lennie kellene. Öröm volt veled üzletelni, és mostantól az Ön nagykövete.

 • hajsütés, Németország

  Az autó tegnap jött, és nagyon boldog voltam. Nagyon köszönöm, hogy minden remekül ment. Bármikor ajánlja.

 • Tamás, Ausztria

  A két klasszikus autó ma megérkezett, ismét köszönhetően minden tökéletesen működött.

 • Tőr, Belgium

  Ma szállítottam meg a Mercedes SL 300 készüléket. Nagy bók az embernek, aki átadta !! Az autóm valóban egy álom autó. Köszönet az erclassicok teljes csapatának, és különösen köszönöm Lars-nak.

 • Pascal, Franciaország

  Jól kaptam, az autó rendben van. Kipróbálom az autót, ha jobb az idő. Köszönjük, hogy segített velem a vásárláson. Csak gratulálok neked, és ajánlom. Sok ügyfelet kívánok neked, így ez a legjobb hirdetése.

 • Hely és Paul, Luxemburg

  Csak azt akartam tudatni, hogy a TR4-ből származó pénz ma volt a számlánkon. A feleségem és én szeretnék köszönetet mondani a jó és őszinte kezelésért. Jó kezekben éreztük magunkat az első pillanattól kezdve. A legjobb az Ön és családja számára, és természetesen az egész E&R csapat számára.

 • Nico, Németország

  Nagyon élvezzük a Stag-ot. Nyáron a második otthonunkban van, és itt véletlenül hajózunk a Bregenzer-erdőn. Még egyszer köszönöm a tökéletes szakmai rendezést.

 • január, Hollandia

  Köszönjük, hogy ezt profi módon végezted!

 • Eric, Egyesült Államok

  Remélem, minden rendben. Az autó NAGY !! Május XNUMX-én kaptam meg. Még egyszer köszönöm egy ilyen fantasztikus autót.

 • Bert, Hollandia

  Bókom.

 • Maarten, Hollandia

  Nagyon röviden ismertethetem az ER Classics szolgáltatását: nagyszerű! Néhány héttel ezelőtt megkaptam a Fiat 500 Abarth-ot, és máris gyönyörű túrákat tettem. Az egész együttműködés zökkenőmentesen és hatékonyan ment végbe. A következő klasszikus autómhoz feltétlenül ismét az ER klasszikusokhoz megyek!

 • , Carl, Franciaország

  Nagyon köszönöm, hogy szánta időt a kérdéseim megválaszolására a videó segítségével! Nagyon profi, tökéletes!

 • Jean-Emile, Franciaország

  Szeretnék köszönetet mondani a csapatnak, aki elkészítette a PORSCHE Boxsteromat és a nagyon profi és bájos kézbesítőt. A folyamatban lévő iratokkal kapcsolatos aggodalmak ellenére M Lagache mindig válaszolt, nem azonnal világos, de nagyon profi.

 • Maxence, Franciaország

  Szeretném megköszönni, hogy megkapta a 404 CAB-t. Külön szeretnék köszönetet mondani Reminek, aki professzionalitást, figyelmet és megoldásokat kerest az ügyfelek kielégítése érdekében. Az ER Classic figyelme és magas színvonalú garancia ezen a területen. Köszönet még az egész csapatnak. Boldog vevő.

 • Marnick en Kathleen, Belgium

  Köszönjük a zökkenőmentes szállítást. Soha nem volt ilyen szolgáltatás, és ezt igazán értjük! Minden bizonnyal újra eljönünk.

 • Jordi, Hollandia

  Köszönjük újra az erőfeszítést és a fantasztikus szolgáltatást! Értesítjük, ha bejön. És természetesen egyszer eljönünk, valószínűleg a következő évben lesz a T1.

 • Coen, Hollandia

  Csodálatos társaság és nagyon vendégszerető! Nagyon szép üzlet és figyelni kell!

 • Jean-Michel, Franciaország

  Nagyon jól megérkeztünk az ALBI-ba, a feleségem nagyon elégedett a MERCEDES-vel, hamarosan gratulálok. Nagyon elégedett vagyok azzal a 3 autóval, amelyeket tőletek vásároltak, a MERCEDES 190 SL gyönyörűen illeszkedik a helyszín fotóihoz, a fő műhely és csapata lenyűgözte az autó előkészítését az ajtónkig, autó nagyon magas szakmai színvonalú, azt javaslom, hogy gond nélkül vásároljon az ER CLASSIC-tól.

 • Paul, Hollandia

  Ma felvettem a kocsit. Még nem hajtottam az autópályán, de nagyon élveztem. Az overdrive is tökéletes. Korábbi MG -immel 2x 10 évet vezettem; Arra is számítok, hogy nagyon sokáig élvezem ezt az autót.

 • Andreas és Andrea, Németország

  Ezúton szeretnék köszönetet mondani, köszönöm szépen a szüreti engedéllyel rendelkező VW kabrió zökkenőmentes és egyértelmű vásárlását. A feleségemmel örülünk a veterán autónak, nagyon jól passzol a múltunkhoz. Az átszállás ezen a napon a vihar ellenére is kiválóan zajlott, ezt a nagyon kedves és szimpatikus sofőr is támogatta. A jármű tökéletes nekem, és az itteni jóváhagyás pillanatok alatt zökkenőmentesen zajlott, köszönhetően a cég jó előkészítésének ..... minden nagyszerű volt

 • Trevor, Új-Zéland

  Ma csak felvettem az autómat, és nagyon boldog vagyok vele. Az autó még jobbnak tűnik, mint a képek.

 • Hans, Hollandia

  Ezúton szeretnénk megköszönni a Jaguar XK120 értékesítésének rendkívül helyes kezelését. Újra felvesszük Önnel a kapcsolatot, amikor az FHC néhány hónap múlva készen áll az értékesítésre.

 • World Cancer Research Fund, Hollandia

  Így személyesen köszönetet mondtam Önnek és a szervezetnek az MGB aukciójának tavaly decemberi kellemes és sikeres együttműködéséért.

 • Arndt, Németország

  Mindig örömmel hallom Önt és bárhol is mesélek az MGA-ról, az ERClassics-ot mindig nagyon pozitívnak nevezik! Tehát egy kis Essen is megtapasztalható minden nap. Minden jót az egész csapat számára!

 • Franck, Franciaország

  Szeretném megköszönni a tökéletes körülményeket, amelyek között nemrégiben megvettem az autómat. A VW Beetle 1975-ös kabrióimat Franciaországban szállította egy csúcsminőségű közlekedési vállalat. Az autó tökéletes, ahogyan meghirdették. Erősen ajánlom a cégét.

 • Frans és Stefien, Hollandia

    Ma megkapta az MG-B-t. Örülünk neki, és reméljük, hogy még sokáig élvezhetjük együtt. Köszönjük szolgálatát és útmutatását! A kolléga kézbesítése is nagyon korrekt volt. Ajánljuk másoknak az ER Classics-t, ha érdekli !!

 • keresztény, Franciaország

  Köszönöm ezt. Nagyon elégedett a szolgáltatással, a kifogástalan autóval ... és a barátsággal. Csak az ER Classics-ot ajánlom.

 • Katrin, Nederland

  Tavaly szeptemberben vásároltam meg tőletek ezt a gyönyörű 1975-ös Volkswagen "Bulli" -t. Szerelem volt első látásra, és még mindig nagyon boldog sofőr vagyok! Alig várom, hogy kivigyen az úton az első kempingezésünkre. Még egyszer köszönöm az E&R Classics csapatának a kedves és kiváló ügyfélszolgálatot. További jó munkát!

 • Gino és Sabine, Belgium

  Őszinte köszönet a "régi" ma délutáni helyes szállításáért. Nagy dicséret annak a sofőrnek is, aki szépen "leparkolta" az autókat, és megadta a szükséges magyarázatot. Újabb "nagy köszönet" ezért!

 • Claude, Franciaország

  Szeretném megköszönni a kiváló együttműködést, amelyet az MG A. fájlom felbontásában nyújtott nekem. El kell mondanom, hogy nem mulasztom el az alkalmat, hogy idézzem és ajánljam E & R classic webhelyét. A jövőbeni együttműködés reményében felajánlom neked őszinte üdvözletemet.

 • Patrick, Franciaország

  Nagyon köszönöm barátságos csapatának. A Triumph GT6 szép, és nagyon örülök, hogy vezetem. Az álmom a valóságnak köszönhetően, a segítségednek köszönhetően.

 • Erich, Németország

  Most a három tranzakció (VW Beetle, Renault 4 CV, TR 6) befejeződött, és azt szeretném mondani, hogy nagyon elégedett vagyok a kezelésükkel. Különösen értékeltem, hogy milyen gondossággal és megbízhatósággal kezelted a dolgokat. A tanács / támogatás nagyszerű volt, és engem is lenyűgözött, hogy minden további kívánságomat ilyen jól megvalósította. Egyszóval minden nem mehetett volna jobban! Az E & R elégedett új ügyfelet nyert.

 • keresztény, Németország

  A Fiat jól érkezett Schleswigbe. Tényleg nagyon szép autó! Köszönöm mindent, és legközelebb látlak.

 • Harley, USA

  Szeretném, ha tudnád, hogy a múlt héten megkaptam az Autót !!!! Olyan jó és JOBB, mint valaha is elképzeltem, és nagyon izgatott vagyok, hogy valójában itt van a kis Tucson AZ-ban. Az, hogy ez egy ilyen nagyszerű és különleges CAR, csak fantasztikus !! Szótlanul köszönöm neked az üzlet könnyedségét, és azt, hogy eljuttasd hozzám és mindenhez ... Nagyon csodálatos. Nem hittem, hogy az elején működik. Megkaptam a Papers-t és a mappát is, amely tőled és a feladótól származik postán, néhány napja jött. Dicsérni fogom önöket és a céget professzionalizmusukért és őszinte vágyukért, hogy hozzám juttassák az autót, és hogy olyan jó legyen, mint amilyennek látszott !!!! De egyszerűen, térjünk vissza a hatalmas "KÖSZÖNÖM" -re Önnek .. és az ER klasszikusok csapatához egy csodálatos munkáért !!!! köszönöm .

 • Wim, Hollandia

  Csak köszönetet akartam mondani a 2 + 2 tökéletes szállításáért, a transzporter tökéletes képviselete a szervezetének. Julian tökéletes szállítást végzett, bókjaim !! Számomra az E-típus "eszköz" egy felfedező útra, felfedezni az amerikai Jag mögött rejlő technológiát és találkozni emberekkel ezen az úton.

 • Marc, Németország

  Szeretném megköszönni a vásárlóbarát módot, amellyel segítettem.

 • Jacques, Franciaország

  Most kaptuk meg az Austin Healey-t, minden tökéletes. A vezető nagyon barátságos.

 • Umberto, Belgium

  Elégedettségtől kezdve elégedett vagyok, remélem, hogy nagyon szerencsés vagyok az autóval.

 • Mario, Belgium

  Nagyon elégedett, tökéletes kiszolgálás!

 • Harald, Németország

  Csak azt akartam kifejezni, hogy 100% pozitív ítéleted van a PERFECT szolgáltatásodra vonatkozóan. Már vásároltam az 2 autókat, és csak szerettem mondani KÖSZÖNJÜK - tökéletes autókat és kiváló szolgáltatást. A klasszikus autókat mindig az ERClassics-nál vásárolnám.

 • Jean-Michel, Franciaország

  Nagyon jól vagyok, nagyon elégedett vagyok a TR3 diadalommal, az 60 km-ről készült, tökéletes, nagyon jól tekercsel, és a túlhajtás tökéletesen köszönöm a tanácsot, kérjük továbbítsa az alábbi megjegyzést.

 • Juraj, Cseh Köztársaság

  Még egyszer köszönöm, nagyon nagyra értékelik.

 • Marc, Németország

  Az autóm most megérkezett velem, és köszönöm mindenkinek, nagyon ajánlom az ERclassics-t és különösen az Önnek, mint értékesítőnek.

 • Tomassi, Luxembourgh

  Csak egy gyors visszacsatolás a kettős vásárlás után. Nagyon elégedett vagyok mindkét autóval, kiváló rendelésben szállították, teljes mértékben karbantartották és szépen futottak. A szállítás kifogástalan volt, és egy rövid történet rövid bemutatásához ajánlom az ERclassics-t minden idős korú rajongónak az elkötelezettség és a szolgáltatás minősége iránt.

 • Őszinte, Németország

  Köszönjük a barátságos és érzékeny beszélgetést. A Ford A pontosan azt várta, és nagyon elégedettek vagyunk a vásárlással. Még egyszer köszönjük a kiváló kiszolgálást és a professzionális kezelést.

 • Roel, Hollandia

  Az autó minden bizonnyal jól ismert, és a videó is tökéletes, mivel azt jelzi, hogy most a megfelelő vásárlóra vár.

 • Bruno, Franciaország

  Csak azt mondani, hogy az autó megérkezett, nagyon örülök, hogy szép, egészen vártam. Még egyszer köszönöm, hogy nagyon jól éreztem magam a nagyon világos és nagyon profi cserékkel.

 • Laurent, Franciaország

  Mustang tegnap problémamentesen érkezett. Nagyon elégedett vagyok az együttműködésünkkel és a garázsunk, majd egy jövőbeni vásárláskor visszatér.

 • Stefaan, Belgium

  Az autót szépen kézbesítették ma délután, és mostanra befejeztem egy kiterjedt tesztvezetést. Kiválóan vezet. Nagyon köszönöm a kiváló szolgáltatást, és nagy napokat kívánunk Önnek és az egész személyzetnek!

 • Cynthia & Rutger, Belgium

  Múlt szerdán megkaptuk a Jaguar-t, és tájékoztatni szeretnénk, hogy a szállítási személy nagyon profi és segítőkész volt. Az autó jól néz ki, és várjuk, hogy sokat vezetünk.

 • Jacques & Annik, Franciaország

  Vasárnap Lanvollonban egy vintage autóversenyre mentünk. A kijelzőn megjelenő 100 autók közül a legeredményesebb volt az Austin-i égő. Az emberek meglepődtek az autó helyreállításának minőségével, ismét gratulálok. Találkoztunk egy olyan személyrel, aki Pludualban él, és aki megvásárolt egy MGB 5-ot évekkel ezelőtt; ő is nagyon elégedett.

 • Stef, Belgium

  Szeretnék köszönetet mondani az egész csapatnak és különösen Dávidnak, hogy igyekeztünk az E-típusunkat készíteni a hétvégére! A legmagasabb szintű tapasztalat, amelyet ritkán látunk és értékelünk, és minden bizonnyal továbbadjuk.

 • Michel, Franciaország

  Megérkezett a Jaguar. A vezető nagyszerű, még az autót is behelyezte a garázsba. Nagyon boldog vagyok, mert nagyon jó munkát végeztél ezen az autóban, és a szállítás kifogástalan és időben történt. A következő autóm lesz vásárolni tőled.

 • Michel, Franciaország

  Már egy otthoni vásárló, aki tavaly vásárolt egy MG TF-et, amivel nagyon örülök. Egy mini rallyt szervezek az 6 Oldtimers barátainak, hogy meglátogassák a tulipánokat Keukenhofban április 20, 2019 körül. Képzeld el, hogy reggel reggel megállok egy látogatásra (ha lehetséges, vezetett) franciául. Lehetséges lesz. Természetesen minden alkalommal meg kell határozni a dátumot és a szervezetet. Barátságom.

 • JC, Belgium

  Köszönjük az e-mailt és a két fogantyút. Nagyon örülök a kedvességednek és a professzionalizmusának. Nem tudok elég jó dolgot mondani a te dolgodról.

 • Robert & Sabine, Németország

  Nagyon lenyűgözött az otthonunk minősége és kiválasztása. Ön is nagyon kompetens beszélgetési partner a memóriában.

 • Daniel, Franciaország

  a vasárnapi úton hazaértünk baj nélkül. Az autó jól működik. Köszönjük a fotót, szép figyelmet. Örülök, hogy újra látlak

 • Frans, Hollandia

  Nemrégiben fiatal időmérőm váltott egy Aston Martinra. Az egész folyamat nagyon kellemes volt.

 • Burkhard, Németország

  Tavaly vasárnap Waalwijkban voltunk, és megnéztük az impozáns vintage autókiállításot. Ott nagyon barátságos voltunk Lars v. Dongen. Bár ott voltunk a hivatalos nyitvatartási idő előtt, de még mindig kaptunk egy kávét. Lars megmutatta nekünk az egész kiállítást, nagyon udvarias volt és soha nem tolakodó. Szóval spontán úgy döntöttem, hogy megveszem. Bonyolult voltam az MG-t fizetéssel. Soha nem éreztem túlterhelt és várom az (új) autót. Köszönöm az ER és különösen Lars v. Dongen.

 • György, Magyarország

  Csak megkapta az autót tegnap este… Egyszerű szavakkal, JUST LOVE IT! Nagyon köszönöm, ha valaha is vásárolok egy másik autót, az Ön cége minden bizonnyal az első lehetőség.

 • Lajos, Kanada

  Szeretnék gratulálni a cég tulajdonosainak, és egy különlegesen jól megtett munkát azoknak az embereknek, akik az Ön weboldalán végzett fotómunkát végzik. Amikor az idő jobb, visszatérek egy komolyabb megjelenéshez.

 • Volker, Németország

  Az MGA-t ma reggel, a legjobban szállították.

 • Christophe, Belgium

  Az autó itt van és nagyon jó! Köszönöm mégegyszer!

 • keresztény, Németország

  Az autó jól jött, minden tökéletes. Azonnal tudtam regisztrálni az autót a papírokkal, minden jól működött! Köszönöm mégegyszer!

 • Keith, Luxembourgh

  A Jag megérkezett, és mesésnek tűnik. A kézbesítője ragyogó volt, és nagy gondot fordított a kirakodásra, egy igazi profi. Minden rendben látszik, és a jövő héten biztos vagyok a regisztrációra. Időközben nagy köszönöm neked és csapatának a nagyon zökkenőmentes tranzakcióért.

 • Jean-Claude, Belgium

  Nagyon örülök a kedvességednek és a professzionalizmusának. Nem tudok elég jó dolgot mondani a te dolgodról.

 • Arndt, Németország

  Minden nagyon jól ment, és nagyon elégedett vagyok. Mivel nagyon kedves, kompetens alkalmazottja van ... gratulálok.

 • Jean, Németország

  Tegnap megkaptuk a TR6-ot. Milyen szép és tökéletes autó. Mindenki azonnal abbahagyta a munkát, hogy meglátogassa az autót. Mit mondhatok a szolgáltatás minőségéről és a szállítási feltételekről. Egyszerűen te vagy a legjobb!

 • Birgit & Andreas, Németország

  Két évvel ezelőtt megvásároltunk egy szürke Morgan plus 4 négyüléses terméket a cégedtől. Eddig nagyon elégedettek vagyunk ezzel az autóval, és azonnal elmentünk a német MOT (TÜV). Köszönet a Rein családnak.

 • LennartSvédország

  A bemutatóteremben és a műhelyben való látogatás nagyon érdekes volt.

 • Patrick, Németország

  Nagyon köszönöm a kiváló szolgáltatást és a könyvet.

 • Jurgen, Németország

  Köszönöm mindenkinek, különösen a Triumph TR6 értékesítési üzletével kapcsolatos jó kapcsolatot.

 • , Carl, Belgium

  Ma reggel megkaptam az autót. Köszönjük mind a segítséget, amit a megfelelő autó megtalálásával és a vásárlási folyamaton keresztül vitt el. Köszönöm a szállítási vezetőt is, hogy ma reggel átvette az ellenőrzéseket.

 • XerxészSpanyolország

  Tegnap megkaptam az autót. Tom, a közlekedési srác kiváló volt, tökéletes időzítés, az autó személyre szabott szállítással érkezett. Tom elvitte a kocsit a kertből. Szeretnék köszönetet mondani az ER Classics csapatnak a nagyszerű szolgálatért, de azt is szeretném ajánlani Tomnak, mint szállítót, mert kiváló szolgáltatást nyújtott.

 • Mary & Rene, Hollandia

  A TR jól működik. Még egyszer köszönöm a szolgáltatásokat.

 • Jáspis, Hollandia

  Jó tudni, hogy az S-típus gyorsan eladta! Nem vártam, hogy ez megtörténjen, és azt hiszem, nem tetted. Nagyon örömteli és helyes voltam a szolgálatod. Kösz !

 • Pascal, Franciaország

  Köszönjük a választ, mert csak jó emlékekkel maradok az átmenetünkkel kapcsolatban. Kösz .

 • Jean-Michel, Franciaország

  December 26-on 1965 Triumph spitfire MK 1-ot vettem. Nagyon elégedettek vagyunk a vásárlással, és nem tapasztaltunk problémát az autóval.

 • Thijs, Hollandia

  Minden gépkocsit szépen mutat be a pontos és udvarias alkalmazottai.

 • Leon, Hollandia

  Nagyon köszönöm, kitűnő szolgáltatást kapott. Ez azt bizonyítja, amit szerettem az autó vásárlási folyamata során, egy olyan céget, amely még az autó vásárlása után is értékeli ügyfeleit.

 • Lan, USA

  A Lancia Aurelia B21 megérkezett Long Beachbe, és hamarosan várta az US Custom ellenőrzést és kiadást. Ez a második autót vásárolta meg a vállalatától és a tengerentúlról is. Az autóknak sok segítségre van szükségük. Ezzel a lehetőséggel szeretném megköszönni a konstruktív együttműködést, és várakozással tekint a jövőben sok gyümölcsözőbb kapcsolatépítésre.

 • Jean & Annick, Franciaország

  Nagyon köszönöm a nagyon professzionális szolgáltatást, amely számít a kollégájának, aki az autót szállította. Az autó szuper, és mindent, amilyennek egyetértettünk, örömmel dolgozunk ilyen körülmények között, őszintén.

 • Claus, Németország

  Nagyon köszönöm, kommunikáció veled csak tökéletes!

 • DK Engineering, DK Engineering

  Köszönjük, hogy kitűnő helyreállítást kapott az eredeti specifikációhoz.

 • Harry, Hollandia

  2016-ban vásároltam egy gyönyörűen felújított, 1968-as Mercedes 250 SL-t (Pagode) az ER Classics-nál. Még egy évvel a kézbesítés után sem kezelik Önt "kész üzletként", de jó szolgáltatást kínálnak. Ez azt az érzést kelti benned, hogy valóban ügyfelként törődnek veled. Remek mind a mindig barátságos értékesítés, mind a Waalwijk-i ER Classics kiszolgáló személyzetének tagjai.

 • Jean Michel, Franciaország

  Jól jöttünk a Triumph-szal. Nagyon látványosnak tűnik, köszönöm vendégszeretetét. A barátom biztosan jövőbeni ügyfél lesz, lenyűgözve.

 • Harald, Németország

  Köszönöm az üzenetet, az autót szállították, és minden tökéletesnek tűnik! Még egyszer köszönöm, és kellemes karácsonyt kívánok.

 • Andre & Petra, Németország

  Köszönjük a VW T2A 71 problémamentes vásárlását és szállítását.

 • Őszinte, Holland

  Nagyon köszönöm az MK2 kézbesítését, beleértve az összes szükséges dokumentumot. Nagyon köszönöm az elmúlt hetek nagyszerű szolgáltatásait is.

 • nick, Görögország

  Köszönöm a válaszát. Az ok, amiért kapcsolatba léptem veled, az, hogy látom, hogy az E&R classic nagyszerű munkát végez.

 • Bart, Holland

  Szeretném tudni, hogy a Caterham kiváló. Ez nyilvánvalóan következik :-)

 • Tim, Németország

  Nagyon szeretnék köszönetet mondani minden erőfeszítésért, amit a Volvo P 1800 vásárlásakor tett. Még mindig nagyon örülök, hogy jól sikerült. Több örömtúrát tettem meg az autóval. Az autó belsejét és külsejét egyaránt nagyon jó látni, és vezetni olyan, mint egy álom. Nagyon köszönök mindent. Biztosan meglátogatlak még egyszer.

 • Michael & Angela, Németország

  Szeretnénk még egyszer megköszönni - különösen Lard van Dongen munkatársának, a szolgáltatásunkért. Meleg és nagy örömmel fogadtunk.

 • Ton & Cecile, Holland

  Külön köszönet az elküldött fotoreport, hihetetlen nagy fotósorozatot !!! Bókokat! nagyon profi.

 • Márton, Holland

  Szeretnék köszönetet mondani a profi, gyors és szép elszámolásért a Volvo 544-es gépem eladásáért. A múlt héten kaptam meg a szállítmány mennyiségét.

 • Lan, USA

  Tegnap jól fogadtam a Saab 93-at és a Citroen DS19-t, mindkét autó remek állapotban volt. A Saab 93 szuper fantasztikus autó a gyűjteményemhez. Igazán szeretem. Szeretném megköszönni a segítségedet mindkét autó esetében, ahol sok minden van a Citroen csomagtartójában. Ezúton is köszönök mindent és remélem, hogy jó vállalkozása van.

 • Philippe, Belgium

  Pénteken kaptam meg a kocsimat, és múlt vasárnap alkalmam volt vasárnap vezetni az autót: napsütéses napon; tökéletes! Az autó egészséges és robusztus, és a karbantartási füzetből kiderül, hogy az autó a régi szerelők rajongóinak kezében volt. Köszönjük a tökéletes szolgáltatást: tökéletes szállítás, részletes magyarázat, egyedi dokumentumok és MOT.

 • Klaus, Németország

  Még hetekkel a zöld TR4A IRS megvásárlása után is nagyon elégedett vagyok. Csak néhány apróságon változtattam, de az autót az ER Classics tette TOP-osá. Ezúton is köszönöm neked és CSAPATODNAK.

 • Jean-Francois, Belgium

  Egy kis megjegyzés, amely tudatja veled, hogy a szigorú tél után végre vezethetjük a Studebaker Hawk GT-t, és minden rendben ment: Az autó elindul, hajt, fékez, jó a vezethetősége és kellemes vezetni. Tehát továbbra is nagyon elégedett vagyok a vásárlásommal és a szolgáltatásával, és újra eljövök megnézni az amerikai autókat a bemutatótermében! Most fejleszteni fogom ezt az autót az eredeti 1963-as modell szerint.

 • Claude & Nelly, Franciaország

  Szeretnénk megköszönni az autót, ma (szerda) kora délután érkezett, az autó tökéletes .. Két napja megkaptuk az iratokat, minden rendben ment.

 • Jean Michel, Franciaország

  Gratulálok az ER Classics csapatának és különösképpen Mr. v. Kempennek a kiváló franciákért. A Spitfire pontosan ugyanaz, mint a képeken. A szállítás tökéletes volt, az autó kifogástalan állapotban van. Természetesen a következő vásárlásom az ER CLassics-nál lesz, köszönöm még egyszer.

 • Naoki, Japán

  Az Öntől származó Autobianchi biztonságosan megérkezett.

 • Joseph, Málta

  A barátom elment, hogy felvegye az autót, és a máltai otthonomban lévő garázsban. Azt mondták nekem, hogy mentális állapotban vannak, és őrültek.

 • Simen, Norvégia

  A norvég vámhatóságot lenyűgözte az autó, és a megfelelő papírokkal könnyű volt áthozni az autót. Ezúton fogom megköszönni Önnek és kollégáinak minden vendéglátását, amikor ellátogattunk bemutatótermünkbe (mindkét alkalommal). Eszembe sem jut más olyan hely, ahol ilyen nagyszerű ügyfélszolgálatot tapasztaltam.

 • Wolfgang, Németország

  Nagyon köszönöm, hogy gond nélkül szállították az MGB-t - az autó nagyszerű, a feleségem boldog.

 • Márton, Holland

  Ismét üdvözletem a Volvo 544 különleges gyors eladásáért. Az ER Classics munkatársainak szakszerűségének, valamint az általuk készített gyönyörű fotójelentésnek és videónak köszönhetően ez az eladás megvalósult.

 • Luc, Belgium

  Ezúton is köszönöm a tegnap reggeli meleg fogadtatást és a hasznos tippekkel ellátott privát túrát! Megbeszélhetjük ezt évente?

 • Heinz, Ausztria

  Késő, de aztán ismét megkaptam a Triumph-ot április 25-ján teljes megelégedéssel. Nagyon szeretnék köszönetet mondani mindenkinek.

 • Wesley, Belgium

  Szeretnék köszönetet mondani az E&R-nek a kiváló és a leggyorsabb szolgáltatásért. Kipróbáltam a Beelte-t, és minden rendben van. Ez az egyik oka annak, hogy az emberek jó hírnévvel rendelkeznek, ezért köszönjük.

 • Emiel, Belgium

  Nagyon köszönöm a gyors beavatkozást és a szolgáltatást. By the way, a személyzet nagyon kedves volt.

 • kimerül, Németország

  Nagy bók, nagyszerű képek, nagyszerű helyreállítás. Amikor több időm van, Hollandiában meglátogatom.

 • Jens, Németország

  Kiváló, nagyon köszönöm! Nagyon profi támogatás és becsületes üzleti hozzáállás.

 • Klaus, Németország

  Minden rendben ment. 1 óra a szállítás után az autónak a regisztrációs száma volt. mindenki, akit megmutattam az álmom, izgatott volt, köszönöm újra.

 • Jean-Francois, Franciaország

  Egy kis üzenet, hogy tudd, hogy a Studebaker szállítása jól ment és megfelelő időben. Nagyon elégedett voltam azzal a fickóval, aki az autót a garázsba vette, és elmondta, hogyan kell kezelni az autót. Gratulálunk Önnek.

 • Roland és Hedy, Luxemburg

  Köszönöm Luxemburgból, és szép ünnepeket kívánunk Önnek.

 • PierreSpanyolország

  Szeretnék köszönetet mondani az ER Classics csapatának Austin Healey gyors szállításáért. Az autóm tökéletes állapotban érkezett. Még egyszer nagyon köszönöm, és remélem, hogy ez volt sokak első vásárlása.

 • Stu, USA

  Megérkezett a Tűzoltóautó ... Szeretem! Nagyon köszönöm a jó üzletért.

 • Didier, Franciaország

  Június 19 júliusban nagyon jól fogadtuk az autót, nagyszerű.

 • Mient, Hollandia

  A Volvo P1800E-t már nagyon jól helyreállították; az eladónak és a garázsfőnöknek köszönhetően a még meglévő pontokat a saját garázsában kiválóan végeztük.

 • Fanni, Hollandia

  Mi vagyunk a gyönyörű Citroën HY Camper, az E & R köszönhetően a jó szolgáltatásért!

 • Tamás, Németország

  Még egyszer köszönöm a szép autót.

 • Igor, Belgium

  Nagyon elégedettek vagyunk az autóval. Dicséret Önnek a szervizért és a sofőrnek, aki az autót szállította.

 • Őszinte, Belgium

  Több hónapig az MG tulajdonosa, és azt kell mondanom, hogy soha nem bántam meg ezt a vásárlást egy másodpercig. Az elmúlt hetekben nagyon élveztük Maggyunkat. Igen, adtuk az autót egy am és g névvel.

 • Eric, Hollandia

  Egy betegség miatt el kellett adnom a nemrég helyreállított MGB-m. Szeretnék köszönetet mondani az ER Classics csapatának az eladás helyes menetéért, és ajánlani fogom cégét a klasszikus autók világában elért összes ismeretemre.

 • Joachim, Németország

  Tegnap elkészítette a napomat, és minden percben hajtom a szépséget! NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK!!!!!!!!!!!!!! Találkozunk a következő hétvégén Stuttgartban, minden jót, és élvezzük a hétvégét (MEGYEK !!!!!!!!!!!!)

 • Hartmut, Németország

  Nagyon boldoggá tesz, miért? Mivel pár hónappal ezelőtt meglátogattam a cégedet, és én és a barátom nagyon izgultunk a bemutatott autók állapotától. Aztán körülnéztünk a műhelyben. Egészen nyitott vagy mindenre, semmi nincs rejtve. Láttuk, hogy jól és alaposan dolgozol. Gratulálok - nagyon jó !!

 • Stefan, Belgium

  Nemrég voltam a cégedben, és kellemes ismerős volt. Az eladók nagyon kedvesek voltak.

 • Axel, Ausztria

  Hello Holland. Minden nagyon jól ment. Szép vezető, jó kommunikáció, autó a garázsban, nagyon jó!

 • Eliane, Belgium

  Minden nagyon jól ment, és szeretnénk köszönetet mondani. Íme néhány fotó a kis 4CV megérkezéséről és a kulcsok átadásáról. A vezető nagyon sympa !!

 • Herbert, Németország

  A pénz megérkezett. Köszönöm az összes erőfeszítést. Ismét nagyon kellemes volt dolgozni az E&R-vel.

 • Jacob, Hollandia

  Köszönöm, hogy a Triumph TR6-et oly gyorsan eladta, és a zökkenőmentes folyamat. Szép volt veled üzletelni.

 • Leif, Dánia

  Az autó ma reggel érkezett a címemre pontosan úgy, ahogy azt mondtad, hogy ez hogyan lesz. Öröm volt, hogy veled dolgozol.

 • Bernard, Franciaország

  A Daimler-t az elmúlt éjszaka helyett gond nélkül szállították.

 • Roland, Németország

  Ma megkaptam az 2 autókat, amelyeket vásároltam a vállalatnál. Nagyon elégedett vagyok, az autók állapota az, ahogyan leírtad. Alig várom, hogy újra veled folytassam a kapcsolatot.

 • Paul, UK

  Szia, megkapta az MGA okomat. Nagyon köszönöm, nagyon elégedett vagyok a vásárlással.

 • Tőke, Magyarország

  Csak azt szeretném tudni, hogy nagyon elégedett vagyok az új Citroen! Nagy öröm volt veled üzleti tevékenységet folytatni.

 • Mickael, Franciaország

  Szia Ernest, jó állapotban kaptam a diadalt. Szép és nagyon elégedett vagyok. Még egyszer köszönöm az őszinteséget és a kedvességét.

 • Michael, Németország

  Minden jól ment a Triumph TR6 szállítása során. Alig várom, hogy élvezhessem ezt a gyönyörű autót.

 • John és CarolRománia

  Az 1600 km-t vezettük vissza Romániába, az autó nagyon jól teljesített.

 • Kenneth, Hollandia

  Még egyszer köszönöm, nagyon elégedett vagyok az autóval.

 • Antoine, Franciaország

  A Volvo P1800-ot jó állapotban kaptam, és köszönöm. Nagyon elégedett vagyok és ajánlottam egy olyan barátnak, aki egy klasszikus autót szeretne vásárolni.

 • Sylvain, Franciaország

  Augusztus vége 2012 vettem egy Morris Mino 1000-ot. Jól fut, és nagyon elégedett vagyok vele.

 • hajsütés, Hollandia

  Nagyon szeretnék köszönetet mondani a professzionalizmusért a Triumph TR4A decemberi értékesítésében.

 • Michel, Franciaország

  A Triumph TR4 szállítása tökéletesen megtörtént. Köszönöm.

 • Eric, Hollandia

  Szeretném megköszönni Önöknek és kollégáinak a Porsche 911S Targa 1973 eladásával kapcsolatos erőfeszítéseit.

 • Komolyan, Ausztria

  Kora reggel a Triumph megérkezett. Köszönöm Önnek és csapatának az erőfeszítésért.

 • Sylvain, Franciaország

  Ma délután kaptam a járművet. Minden rendben ment. A szállító nagyon kedves és profi volt. Köszönök mindent.

 • Alexandre és Nathalie, Franciaország

  Köszönöm csapatának az álmomért.

 • Pierre, Franciaország

  Helló, a Triumph TR6 szállítása megtörtént, a szállítás jól ment, nagyon szép autó, köszönöm! Hamarosan találkozunk.

 • Joachim, Ausztria

  Úgy döntöttem, hogy felveszem az MGB GT-t, és egészen Ausztriába vezetett, gond nélkül. Nagy köszönöm az egész csapatnak, hogy mindent ennyire egyszerűvé tett. Határozottan ajánlom az ER-Classics-ot!

 • Sam, UK

  Ma megkapta a Porsche 912-ot. Pontosan mit vártunk. Nagyon szépen köszönjük.

 • Richard, Hollandia

  Szeretném megköszönni, hogy jól sikerült, amikor eladta a Volvo 1800S-et. A pénzt ma számlámra helyezték. Biztosan ajánlom a cégét a barátaimnak, amikor el akarják adni az Oldtimert. Talán hamarosan látlak.

 • Paul, Portugália

  Az autó megérkezett tegnap este :-) A motor azonnal elindult, és bár erősen esett, esett egy kis túra a házban a fiammal. Nagyon köszönöm.

 • csatlakozó, Hollandia

  Azt akartam, hogy tudd, hogy mindent túllépett az elvárások. Az egyetlen kisebb dolog az volt, hogy a gyönyörű időjárás miatt el kellett hagynom a kabriót a helyeden. Van egy jó érzésem, hogy üzletet csinálok, és biztosan ajánlom.

 • Adrien, Franciaország

  Az MGB Blue 1974 megérkezésének megerősítése. Nagyon köszönöm, ez egy igazi jó autó, és elégedett vagyok vele.

 • Jos, Hollandia

  Néhány hónappal ezelőtt az 2-ról érkeztem meg az ER-klasszikusokat egy Oldtimer fórumon. Múlt héten Waalwijk környékén voltam, és úgy döntöttem, hogy körülnézek. Milyen csodálatos bemutatóterem a mesés kinézetű Oldtimerekkel !!

 • nickSpanyolország

  Biztonságosan érkeztünk Mallorcába. Köszönöm szépen az autó előkészítését.

 • Tomi, UK

  Az MGA kiváló állapotban van, köszönöm srácok!

 • Marc, Németország

  Nagyon köszönöm a szép üzletet (Spitfire green). Kellemes utazás volt Németországba.

 • Laurent, Franciaország

  Nagyon köszönöm a vásárlás és a szállítás, a jármű kiváló! Jó hatékonysága a vállalat szállításának és biztonságának.

 • GonzaloSpanyolország

  Az autó tökéletes állapotban érkezett tegnap. Nagyon köszönöm, nagyszerű szolgálat!

 • Daniel és Nicole, Belgium

  Ma az MGB rendben megérkezett az új otthonába. Szeretnénk még egyszer megköszönni a meleg fogadtatást és a nagyszerű szolgáltatást. Köszönöm, hogy segítettek az álmaim valóra váltásában.

 • Michael, Németország

  Még egyszer meg akartam köszönni a Waalwijk és a nagy autó meleg fogadtatását.

 • Dario, Németország

  Szeretném megköszönni, hogy a Ford Mustang jó úton volt. Minden jól ment. Mindenkit kívánok a jövőben, és ajánlom másoknak.

 • Francois, Franciaország

  Pár év múlva megvettem az MGB-t az ERclassics-on. Nagyon elégedett voltam a szolgáltatással, így újra kapcsolatba lépek veled.

 • Őszinte, Németország

  Az Ön által szállított MGB-t jóváhagyták és jól működik. Nagyon köszönöm a nagyszerű szolgálatot.

 • Marc, Franciaország

  Jó és biztonságos utazás Párizsba az MGB-vel. Nagy!

 • Mark, Észak-Karolina, USA

  Tényleg lenyűgözött a munka minősége. Köszi srácok. Szükségem van napok előtt a szállítás előtt, mint egy gyerek karácsony előtt!

 • Sean, UK

  A kamion tegnap érkezett. Kösz, nagyszerű.

 • Bruno, Franciaország

  Néhány hónappal ezelőtt vettem egy MGB 71-ot, ez volt az első klasszikus autóm. Először csak rövid távolságokat hajtottam, de most minden héten vezetem az MGB-t, és hosszú távolságokra is használom. Kösz!

 • Jean-Pascal, Chile

  Azt akartam, hogy tudd, hogy már rengeteg móka volt a gépkocsival, köszönöm. Köszönöm a szakmaiságát, és remélem, hogy újra üzletet fogok tenni.

 • Fernanda, Olaszország

  Örülök, hogy tájékoztatom, hogy az Isetta tegnap délután került megrendezésre. Nagy öröm volt, hogy veled üzleti tevékenységet folytathatok, és ha valaha is "új" régi klasszikus autót keresek, tudom, hová menjünk először.

 • Roland, Franciaország

  Az autót kár nélkül szállították és érkezett. Köszönöm a szolgáltatást és a kommunikációt is.

 • Olivia és Michel, Franciaország

  Az MGA jól érkezett, és jól működik. Köszönöm a fűtési rendszer és az 2 spoilerek telepítését. Ajánlom a cégét másoknak, akik egy klasszikus autót keresnek az autó minősége miatt, és nagyon fontosak a vásárlás után. Thansk sok a csapatodnak.

 • Wolfgang, Németország

  A Harley Davidson jól jött. Az autó állapota olyan, mint amire számítottam. Nagyon elégedett vagyok. Szeretném megköszönni a vásárlási szakmai és kellemes folyamatát.

 • Paul, Franciaország

  Szeretném megköszönni, hogy időt szereztél ma. Nagyon kényelmesnek érzem magam az autóval, miután beszéltem Ron-val. Nagy bemutatóterem és fantasztikus csapat!

 • Alain, Franciaország

  Az MGA-t Franciaországban regisztráltam, és nagyon elégedett vagyok vele. Találkozunk hamarosan és jó értékesítéssel!

 • Michel, Franciaország

  Az autó ma délután érkezett, és minden jól ment. Köszönjük a hatékonyságot. Talán találkozunk egy másik autóval?

 • Emmanuel, Franciaország

  Jó állapotban kaptam az autót, és nagyon elégedett vagyok. Nagyon jó szállítás.

 • Sebastian, Németország

  Kicsit későn, de szeretném megköszönni a Triumph GT6 problémamentes kezelését és szállítását.

 • Julien, Belgium

  Egy kis megjegyzés, hogy elmondja, hogy az autó nagyon jól ment Hollandiából Belgiumba, gond nélkül. Még egyszer köszönöm mindent, és különösen a meleg fogadtatást a látogatásaink során.

 • Alain, Franciaország

  A vártnak megfelelően jó állapotban kaptam az MGB-t. Az Ön szállítója nagyon szimpatikus.

 • Eugene, Franciaország

  A szállítás nagyon jól ment. A beszállító időben érkezett, és átadta nekem a szükséges papírokat. Kösz.

 • Bert, Hollandia

  Az 190SL nagyszerűnek bizonyult! Kösz!

 • David, Belgium

  Köszönjük, hogy szállított és örülök az ülésszerelvénynek! A következőre!

 • Károly, Franciaország

  Köszönjük a tavaly novemberben vásárolt szép Triumph Spitfire MK3-ot. A klasszikus autót keresőknek ajánlom az ER klasszikusokat.

 • Tőr, Németország

  Az autó biztonságosan és eddig elégedett volt.

 • kimerül, Németország

  Nagy örömmel tegnap megkaptam az MG-t. Köszönet és kedves.

 • Tamás, Olaszország

  Az MGA ma reggel érkezett ... Nagyon köszönöm!

 • Marie, Franciaország

  Köszönöm, hogy az egyik álmom átjutott.

 • Patrick, Franciaország

  A Karmann Ghia ma jól érkezik. Köszönöm neked és az egész csapatnak.

 • Adriano, Luxemburg

  A Stag jól érkezett, és nagyon boldog vagyok, hogy elviselte a teszteket. Köszönet az egész csapatnak.

 • Sylvie és Pierre, Belgium

  Köszönöm a tanácsod. Nagyon elégedettek vagyunk a szolgáltatással. Látogasson meg a következő vásárlásra!

 • Oliver, Németország

  Az autó jól jött. A motor fut, és a munka megkezdődhet. Köszönjük a zökkenőmentes folyamatot.

 • Fickó, Franciaország

  Az autót szerdán kaptuk, és nagyon elégedettek vele. Minden rendben van, és remélhetőleg élvezni fogjuk a vidék vezetését az új autóval!

 • Hermann, Németország

  Köszönjük ezt a csodálatos autót. A motor jól működik és nagyon erős.

 • Steve, UK

  Csak meg akartam köszönni a mg-ot! A szállítás jól ment, a vezető és Antoine nagyon hasznosak voltak.

 • Dehmer, Németország

  Az autó megérkezett. Minden jól ment. A Frogeye olyan volt, mint amire számítottunk, és a közlekedési wnet is.

 • Ivan, Belgium

  Az MGB kupé tesztje rendben van, köszönöm!

 • Geurdie és Safano, Hollandia

  Azt akartam mondani, hogy a Studebaker nagyon szépnek tűnik a képeken. A fotó készségekkel kapcsolatos megbecsülésünk.

 • örvény, Belgium

  Nagyon szépen köszönöm! A közlekedés időben érkezett.

 • Karl, UK

  Csak azért, hogy tudjuk, hogy a Peugeot jó sorrendben érkezett, és nemrég telt el az Egyesült Királyságban.

 • Szerelem, Franciaország

  Az Audi TT ma érkezett. Tökéletes állapotban van.