Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Klasszikus szalon Antwerpen 2024

március 2024

Eladó klasszikus autók>

Az Antwerpen Classic Salon közismert kiállítása, ahol a legnagyobb holland és belga klasszikus autós klubok tagjai minden évben találkoznak. Nézheti meg az összes gyönyörű klasszikus autót, amelyet bemutatnak Önnek, de itt klasszikus autót is vásárolhat. A legjobb standért díjat ítélnek oda, ezért a résztvevők mindent megtesznek azért. A kiállításra 2024 márciusában kerül sor.

 A szervezet az előző évekhez hasonlóan ismét mindent megtett a klasszikus autókból álló lenyűgöző kiállítás felállítása érdekében. A program középpontjában azok a témák állnak, amelyek minden évben kapcsolódnak a vásárhoz. A felnőttek belépési ára körülbelül 17 euró, a 10 évesnél fiatalabb gyermekek pedig ingyenesek. A kiállítás hosszú nyitva tartással rendelkezik, így körülnézhet a szabadidejében. Érdemes itt ellátogatni és talán vásárolni egy szép klasszikus autót. A program segítségével több mint elégedett érzéssel megy haza.

 Ha saját klasszikus autójával szeretne eljutni az Antwerpeni Klasszikus Szalonba, akkor ez lehetséges. Az Antwerpeni Expo, ahol az Antwerpeni klasszikus szalon zajlik, bármilyen klasszikus autóval könnyen megközelíthető. A weboldalon további információkat talál az alacsony kibocsátású zónáról, amelyek elkerülhetők.