Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Klasszikus szalon Antwerpen 2023

március 2023

Eladó klasszikus autók>

 A klasszikus autó kiállítás, ahol a legnagyobb belga és holland klasszikus autó klubok tagjai minden évben találkoznak: Antwerpen Classic Salon. Élvezheti az összes klasszikus autót, amelyet a vásáron lát, de itt klasszikus autót is vásárolhat. A nap végén díjat kapnak a legjobb standért, így a résztvevők mindent megtesznek azért. A kiállítás 2023 márciusában kerül megrendezésre.

Az elmúlt évekhez hasonlóan a szervezet ismét mindent megtett a klasszikus autókból álló lenyűgöző kiállítás felállítása érdekében. A témák nem hiányozhatnak, ezért központi jelentőségűek a programban. Körülbelül 17 eurót fizet a felnőttek és a 10 évnél fiatalabb gyermekek belépőjegynek. A vásár hosszú nyitva tartással rendelkezik, így körülnézhet és esetleg vásárolhat egy klasszikus autót. A témáknak és a légkörnek köszönhetően több mint elégedett érzéssel fogsz hazamenni.

Érdekelné meglátogatni ezt a vásárot, és szeretne saját klasszikus autójával eljutni az Antwerpeni klasszikus szalonba? Ez lehetséges! Az Antwerpeni klasszikus szalon bármely klasszikus autóval könnyen elérhető. A kiállítás az Antwerpeni Kiállításon zajlik. A weboldalon további információkat talál az alacsony kibocsátású zónáról, amelyek elkerülhetők.