Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Klasszikus szalon Antwerpen 2022

Eladó klasszikus autók>

A klasszikus autó kiállítás, ahol a leghíresebb belga és holland klasszikus autó klubok tagjai minden évben találkoznak: Antwerpen Classic Salon. A vásáron élvezheti az összes klasszikus autót, rájuk nézve, de itt klasszikus autók is vásárolhatók. A nap végén díjat kapnak a legszebb standért, így a résztvevők mindent megtesznek azért. A kiállítás 2022 márciusában kerül megrendezésre.

 Az elmúlt évekhez hasonlóan a szervezet ismét mindent megtett a klasszikus autókból álló lenyűgöző kiállítás felállítása érdekében. Vannak olyan témák, amelyek központi jelentőségűek a programban. A felnőttek belépési ára körülbelül 17 euró, a 10 évnél fiatalabb gyermekek pedig ingyenesek. A kiállítás hosszú nyitva tartással rendelkezik, így körülnézhet. Ezért mindenképpen érdemes ellátogatni ide, és talán gyönyörű klasszikus autókat vásárolni. A témák és a légkör segítségével több mint elégedett érzéssel megy haza.

 

Érdekel, és szeretne saját klasszikus autójával eljutni az Antwerpeni klasszikus szalonba? Az Antwerpeni Expo, ahol az Antwerpeni klasszikus szalon zajlik, bármilyen klasszikus autóval könnyen megközelíthető. A weboldalon további információkat talál az alacsony kibocsátású zónáról, amelyek elkerülhetők.