Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Klasszikus szalon Antwerpen 2021

március 2021

Eladó klasszikus autók>

A klasszikus Salon Antwerpen egy klasszikus autós vásár, ahol minden évben a belga és a holland klasszikus autós klubok tagjai jönnek. Minden tőlük telhetőt megtesz annak érdekében, hogy megszervezzenek egy szép állványt, mert a nap végén díjat kapnak.

 

Idén természetesen ismét vannak témák. A szervezet mindent megtett annak érdekében, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan ismét lenyűgöző kiállítás készüljön. A felnőttek belépődíja 14 euró online és 17 euró az ajtónál. A 10 évesnél fiatalabb gyermekek számára a belépés ingyenes, a vásár pedig nyitva tartással. Ezért érdemes ellátogatni ide. A témák és a légkör segítségével több mint elégedett érzéssel megy haza.

 

Érdekli és szeretne az Antwerpen klasszikus szalonjába vezetni saját klasszikus autójával? Ez nem probléma! Az Antwerpen Expo, ahol az Antwerpen klasszikus szalonja zajlik, könnyen megközelíthető bármely klasszikus autóval. Könnyen el lehet kerülni az alacsony emissziós zónát, és ez az, amit ott is gondolnak. További információ a weboldalon található.