Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Klasszikus szalon Antwerpen 2020

6. március 2020. - 8. március 2020.

Eladó klasszikus autók>

A Classic Salon Antwerpen egy klasszikus autós vásár, amely minden évben vonzza a legismertebb belga és holland klasszikus autós klubokat. Mindent megtesznek annak érdekében, hogy megszervezzék a jól szervezett állványt, mert a nap végén díjat ítélnek oda.

 

Idén is vannak témák. A szervezet mindent megtett annak érdekében, hogy a korábbi évekhez hasonlóan lenyűgöző kiállítás készüljön. A felnőttek belépődíja 14 euró online és 17 euró az ajtónál. A 10 év alatti gyermekek számára a belépés ingyenes! A vásár hosszabb nyitvatartással rendelkezik. Ezért érdemes ellátogatni ide. A témák segítségével több mint elégedett érzéssel fogsz hazamenni.

 

Érdekli és szeretne az Antwerpen klasszikus szalonjába vezetni saját klasszikus autójával? Ez nem probléma! Az Antwerpen Expo, ahol az Antwerpen klasszikus szalonja zajlik, bármilyen klasszikus autóval könnyen elérhető. Arra is gondoltunk, hogy elkerüljük az alacsony emissziós zónát. További információ a weboldalon található.