Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Klasszikus szalon Antwerpen 2019

1 - 3 március 2019

Eladó klasszikus autók> 

A klasszikus Salon Antwerpen egy klasszikus autós vásár, amely minden évben a leghíresebb belga és holland klasszikus autós klubok tagjainak összejövetele. Minden tőlük telhetőt megtesz annak érdekében, hogy megszervezzék a jól szervezett állványt, mivel a díjat a nap végén ítélték oda. Idén március 1 pénteken, szombaton, március 2 és március 3 vasárnap kerül megrendezésre.

 

Idén is 3 téma létezik: „Lamborghini, la sensazione Italiana”, „60 év Mini” és „100 év Citroën”. A szervezet az előző évekhez hasonlóan mindent megtett annak érdekében, hogy ismét lenyűgöző kiállítást hozzon létre. A felnőttek belépődíja 14 euró online és 17 euró az ajtóban. A 10 évesnél fiatalabb gyermekek számára a belépés ingyenes, a vásár pedig nyitva tartással rendelkezik. Ezért érdemes ellátogatni ide. A témák segítségével garantáltan több mint elégedett érzéssel fogsz hazamenni.

 

Érdekli és szeretne az Antwerpen klasszikus szalonjába vezetni saját klasszikus autójával? Ez nem probléma! Az Antwerpen Expo elérése, ahol az Antwerpen klasszikus szalonja zajlik, könnyen elvégezhető bármely klasszikus autóval. Arra is gondoltunk, hogy elkerüljük az alacsony emissziós zónát. További információ a weboldalon található.