Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Budapest Oldtimer Show 2021

Budapesti Oldtimer Show 9. április 11–2021

Eladó klasszikus autók>

A koronaméretek ellenére a 15. Budapest Oldtimer Show ment előre, és sikerrel. Egy újabb Oldtimer Show-t terveznek Budapestre 2021-ben. A klasszikus autó eseményre 9. április 11–2021.

 

Oldtimerek a világ minden tájáról

A veterán autók kedvelői kényeztethetik magukat a Budapest Oldtimer Show-n. Ezen a klasszikus autó eseményen mindenféle veterán autót talál a világ minden tájáról. Mivel április 9. és 11. között kerül megrendezésre, reméljük, hogy nyitott tetőn élvezhetjük az első napsugarakat.

 

Az Oldtimer Show Budapest szórakozással teli

A legszebb veterán autók csodálata mellett szórakozást, tevékenységeket és magyar gasztronómiát élvezhet a budapesti Oldtimer Show során. A Történelmi Vasúti Park és a Víztorony Park is részt vesz a fesztivál helyszínén. A Történelmi Vasúti Park ezen a napon még számos bemutatót kínál klasszikus mozdonyokkal. A klasszikus autó esemény teljes területe nem kevesebb, mint 10 hektár.

 

A Budapest Oldtimer Show látogatóján kívül klasszikus autóklubként vagy kiállítóként is regisztrálhat egy vállalat nevében.

 

A Budapest Oldtimer Show minden klasszikus autó rajongó számára a hely.