Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Brit autók és életmód 2024

március 2024

Eladó klasszikus autók>

Körülbelül 200 kiállító van a vásáron, így az Egyesült Királyság egyik legnagyobb kiállítója. A vásáron mindenkinek van valami: régiségek, ruházat, ékszerek, könyvespolcok, bőr fotelek, edények, szövetek és finomságok. Rengeteg tennivaló van: angol popdalok és skót dudák az Ír Sörözőben. De mindenekelőtt egy olyan kiállítás, ahol sok gyönyörű angol klasszikus autó található.

 

Ez egy kiállítás, amely több mint 25 éve a British Best. Ennek ellenére minden évben vannak új kiállítók, más autók és új termékek. Ettől minden évben más és más lesz a British Cars & Lifestyle. Az eseményre idén 2024 márciusában kerül sor.

 

Sok kiállítóhoz tartozik egy autóalkatrész vagy egy egyedi antik tárgy, amely Hollandiában nem kapható. a British Cars & Lifestyle-nál a férfiak és a nők egyaránt jól érezhetik magukat. Vannak olyan angol exkluzív autómárkák, mint: Jaguar, Land Rover, Range Rover, Mini, Lotus, Aston Martin és Bentley. Ezen kívül ott vannak Austin Healey, Riley, MG, Rolls Royce, Alvis, Triumph, Morgan és Classic Mini klasszikusai.

 

Hosszú nyitvatartási idő van, így körülnézhet a szabadidejében, és élvezheti ezt a fantasztikus vásárt. A belépési díj személyenként és naponta körülbelül 15 euró. Gyerekek 12 éves korig ingyenes. Az esemény címe: Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalen ('s-Hertogenbosch).