Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Brit autók és életmód 2023

március 2023

Eladó klasszikus autók>

Körülbelül 200 kiállító van a vásáron, ez messze a legnagyobb kiállítás az Egyesült Királyságban. Van mindenki számára valami: régiségek, ruházat, ékszerek, könyvespolcok, bőrfotelek, edények, szövetek, kézzel készített cipők, csizma, lekvár, fudge és finomságok. Rengeteg tennivaló van: angol popdalok és skót dudák az Ír Sörözőben. De ez elsősorban olyan kiállítás, ahol sok gyönyörű angol klasszikus autó található.

 

Ez egy olyan esemény, amely több mint 25 éve a British Best. Ennek ellenére minden évben vannak új kiállítók, más autók és új termékek. Ezáltal a British Cars & Lifestyle minden évben más és más. A rendezvényt idén 2023 márciusában rendezik meg.

 

Sok kiállítóhoz tartozik egy autóalkatrész vagy egy egyedi antik tárgy, amely Hollandiában nem kapható. A British Cars & Lifestyle olyan hely, ahol a férfiak és a nők egyaránt jól érezhetik magukat. Vannak olyan angol exkluzív autómárkák is, mint: Jaguar, Land Rover, Range Rover, Mini, Lotus, Aston Martin és Bentley. Aztán ott vannak Austin Healey, Riley, MG, Rolls Royce, Alvis, Triumph, Morgan és Classic Mini klasszikusai.

 

Hosszú nyitva tartás van, amely lehetőséget ad arra, hogy körülnézzen ezen a fantasztikus vásáron. A belépőjegy személyenként és naponta körülbelül 15 euróba kerül. Gyerekek 12 éves korig ingyenes. Az esemény címe: Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalen ('s-Hertogenbosch).