Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Brit autók és életmód 2022

március 2022

Eladó klasszikus autók>

Az esemény, amely több mint 25 éve a brit legjobb: British Cars & Lifestyle. Mégis minden évben vannak új kiállítók, más autók és új termékek. Ennek eredményeként a British Cars & Lifestyle soha nem ugyanaz. A British Cars & Lifestyle nemcsak a legnagyobb, de a legszórakoztatóbb esemény az angol autók, Nagy-Britannia és az életstílus kedvelői számára. A rendezvényt idén 2022 márciusában rendezik meg.

 

A vásáron mintegy 200 kiállító van, ez messze a legnagyobb kiállítás az Egyesült Királyságban. Van mindenki számára valami: régiségek, ruházat, ékszerek, könyvespolcok, bőrfotelek, edények, szövetek, kézzel készített cipők, csizma, lekvár, fudge és finomságok. Rengeteg szórakoztató program is található, például: angol popdalok és skót dudák az Irish Pubban. De ez elsősorban olyan kiállítás, ahol sok gyönyörű angol klasszikus autó található.

 

A British Cars & Lifestyle olyan hely, ahol a férfiak és a nők egyaránt jól érezhetik magukat. A nők jól érezhetik magukat az életstílus-standok között, a férfiak pedig nézegetik a részeket. Sok kiállító, aki jelen van a vásáron, azzal az egyetlen autóalkatrésszel vagy egyedülálló régiségdarabbal érkezik, amely Hollandiában nem kapható. Vannak olyan angol exkluzív autómárkák is, mint: Jaguar, Land Rover, Range Rover, Mini, Lotus, Aston Martin és Bentley. Aztán ott vannak Austin Healey, MG, Rolls Royce, Alvis, Riley, Triumph, Morgan és Classic Mini klasszikusai.

A hosszú nyitva tartás miatt van elég ideje, hogy körülnézzen ezen a sokoldalú vásáron. A belépőjegyért személyenként és naponta körülbelül 15 eurót kell fizetni. Gyerekek 12 éves korig ingyenes. Az esemény címe: Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalen ('s-Hertogenbosch).