Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Brit autók és életmód 2020

3. október 4. és 2020.

Eladó klasszikus autók>

A Corona vírus miatt a British Cars & Lifestyle nincs idén márciusban, de október 3-ára és 4-re költöztették.

 

A British Cars & Lifestyle nemcsak a legnagyobb, de a legélénkebb esemény az angol autók, Nagy-Britannia és a vidéki életstílus kedvelői számára. Az esemény több mint 25 éve a British Best, de minden évben új kiállítókkal, más autókkal és új termékekkel rendelkezik. Ennek köszönhetően a British Cars & Lifestyle soha nem ugyanaz.

 

Körülbelül 200 kiállító van a vásáron, ez messze a legnagyobb vásár az Egyesült Királyságban. Van mindenki számára valami: régiségek, ruházat, ékszerek, könyvespolcok, bőrfotelek, étkészlet, szövetek, kézzel készített cipők, csizma, lekvár, fudge és finomságok. Rengeteg szórakoztató program is található, például: angol popdalok és skót dudák az Irish Pubban. De ez elsősorban vásár, ahol sok gyönyörű angol klasszikus autó található.

 

A British Cars & Lifestyle egy olyan hely, ahol a férfiak és a nők egyaránt jól érezhetik magukat. Ahol a nők jól érzik magukat az életmód között, a férfiak a részek között néznek. A kiállítók közül soknak csak egy autóalkatrésze vagy egyedi régisége van, amely Hollandiában nem kapható. Vannak olyan angol exkluzív autómárkák is, mint: Jaguar, Land Rover, Range Rover, Mini, Lotus, Aston Martin és Bentley. Aztán ott vannak Austin Healey, MG, Rolls Royce, Alvis, Riley, Triumph, Morgan és a Classic Mini klasszikusai.

 

A hosszú nyitva tartásnak köszönhetően szabadidejében élvezheti ezt a sokoldalú vásárt. A belépőjegyért személyenként és naponta körülbelül 15 eurót kell fizetni. Gyerekek 12 éves korig ingyenes. Az esemény címe: Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalen ('s-Hertogenbosch).