Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Brit autóverseny 2024

június 2024

Eladó klasszikus autók>

A Waalwijk-ben található British Autojumble több mint 1000 angol klasszikus autót és sok móka. Évente több mint 2000 látogató jelenik meg a Lido területén. Itt minden lehetséges angol autóklub tagjai összejönnek, hogy bemutatják csodálatos autóikat. A rendezvényen lehetőség van alkatrészek és klasszikus autók vonzó áron történő megvásárlására is. Ezen felül sok kereskedő bemutatja autóival kapcsolatos termékeit. Ezt a nagyszerű rendezvényt 2024 júniusában tartják.

 

A klasszikus autók és alkatrészeik csodálata mellett a Mardigrass jazz együttes is ott lesz, hogy kiváló dixi zenéjét biztosítsa. A zenekar élvezése közben rengeteg lehetőség van arra, hogy harapnivalókat és italokat megragadjon a vendéglátó téren. Ez egy olyan nap, ahol az újraegyesítés, a szórakozás és az elismerés játszik vezető szerepet. A megvalósítás a brit Autojumble csapat kezébe tartozik, és az MGCarclub felel a szervezetért.

 

A meghosszabbított nyitvatartási időnek köszönhetően szabadidejében körülnézhet. Ez a klasszikus autóverseny Waalwijkben ingyenes! A cím Lido Park in Waalwijk.