Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Brit autóverseny 2023

június 2023

Eladó klasszikus autók>

Több mint 1000 angol klasszikus autó található és nagyon szórakoztató: Brit Autojumble Waalwijkben. Több mint 2000 látogató van jelen a Lido területén. Az összes lehetséges angol autóklub tagjai összejönnek, hogy megmutassák nagyszerű autóikat. A rendezvényen lehetőség van alkatrészek és klasszikus autók vonzó áron történő megvásárlására is. Ezen felül sok kereskedő bemutatja autóival kapcsolatos termékeit. Ez a nagyszerű esemény 2023 júniusában lesz.

 

A Mardigrass jazz együttese ott lesz, hogy gondoskodjon nagyszerű dixi zenéjükről, a klasszikus autók és alkatrészeik megcsodálása mellett. A zenekar élvezése közben rengeteg lehetőség van arra, hogy harapnivalókat és italokat megragadjon a vendéglátó téren. Ez egy olyan nap, ahol az újraegyesítés, a szórakozás és az elismerés játszik vezető szerepet. A megvalósítás a brit Autojumble csapat kezébe tartozik, és az MGCarclub felel a szervezetért.

 

A hosszú nyitvatartási időnek köszönhetően körülnézheti és élvezheti a gyönyörű autókat. A belépési díj semmi, mert ez a klasszikus autóverseny Waalwijkben ingyenes! A cím Lido Park in Waalwijk.