Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | Bemutatótermünk nyitva van

Brit autóverseny 2022

június 2022

Eladó klasszikus autók>

Több mint 1000 angol klasszikus autó található és nagyon szórakoztató: Britisch Autojumble Waalwijkben. Több mint 2000 látogató van jelen a Lido oldalon. Az összes lehetséges angol autóklub tagjai összejönnek, hogy megmutassák nagyszerű autóikat. A rendezvényen lehetőség van autóalkatrészek és klasszikus autók vásárlására is vonzó áron. Ezen felül sok kereskedő bemutatja autóival kapcsolatos termékeit. Ez a sokoldalú esemény 2022 júniusában lesz.

 

A Mardigrass jazz együttes jelen lesz annak érdekében, hogy a klasszikus autók és részeik megcsodálása mellett biztosítsák nagyszerű dixi zenéjukat. Amíg élvezed a zenekarot, bőséges lehetőség van arra, hogy snack-it és italokat megragadjon a vendéglátó téren. Ez egy olyan nap, amelyben az újraegyesítés, a barátságosság és az elismerés játszik vezető szerepet. A megvalósítás a brit Autojumble csapat kezébe tartozik, és az MGCarclub felel a szervezetért.

 

A hosszú nyitvatartási időnek köszönhetően körülnézheti és élvezheti a gyönyörű autókat. Nincs belépési díj, ami azt jelenti, hogy ez a klasszikus autóverseny Waalwijkben ingyenes! A cím Lido Park in Waalwijk.