Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Brit autóverseny 2021

június 2021

Eladó klasszikus autók>

A Britisch Autojumble több mint 1000 angol klasszikus autóból álló esemény, és nagyon szórakoztató, részben a Lido helyszínen jelen lévő több mint 2000 látogatónak köszönhetően. A lehetséges angol autóklubok minden tagja összejön, hogy megmutassa gyönyörű autóit. Autóalkatrészeket és klasszikus autókat is vásárolhat vonzó áron. Ezen felül sok kereskedő bemutatja autóival kapcsolatos termékeit. Ez a nagyszerű esemény 2021 júniusában zajlik.

 

A klasszikus autók és alkotóelemeik csodálata mellett a Mardigrass jazz együttes is jelen lesz, hogy biztosítsák nagyszerű dixi zenéjukat. Rengeteg lehetőség van arra, hogy harapnivalókat és italokat megragadjon a vendéglátó téren, miközben a zenekar élvezi. Ez egy olyan nap, ahol a kedvtelés, az újraegyesítés és az elismerés játszik vezető szerepet. Az MGCarclub felel a szervezésért, és a megvalósítás a brit Autojumble csapat kezébe tartozik.

 

A széles nyitvatartási időnek köszönhetően lehetősége van körülnézni és élvezni az összes gyönyörű dolgot. Nincs belépési díj, mert a klasszikus autóverseny Waalwijkben ingyenes! A cím Lido Park in Waalwijk.