Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Bremen Classic Motorshow 2021

Február 2021.

Eladó klasszikus autók>

Az év első nagy klasszikus autókiállítása a Bremen Classic Motor Show. Itt megtalálja az összes klasszikus járművet, amelyre szüksége van a sikeres szezonkezdéshez: autók, motorkerékpárok, fiatal klasszikusok, történelmi motorsport, pótalkatrészek és helyreállítási tippek. A Bremen Classic Motor Show nyolc teremből álló, összesen 4651 m²-es kiállítási területtel, mintegy 45,000 650 látogatóval és 12 kiállítóval XNUMX országból áll.

 

A szakértők, gyűjtők, barátok és hasonló gondolkodású emberek itt találkoznak, hogy pihenjenek és beszéljenek az autókról és a motorkerékpárokról. A nagyközönség szakértelme, a magas színvonalú kiállítások, a rendkívüli hangulat és a különleges autók és motorkerékpárok különleges kiállításai az évek óta a Bremen Classic Motor Show sikerének oka. A szezon Bremenben kezdődik!

 

A kiállítás nyitva tartása nagyon széles. Ez lehetővé teszi, hogy körülnézzen és élvezze ezt a gyönyörű kiállítást. A belépési díj személyenként és naponta körülbelül 16 euró, két napra pedig személyenként körülbelül 24 eurót fizet. Könnyedén utazhat a kiállításra és vissza: Használja az új Park & ​​Ride létesítményeket a repülőtéren (1. parkolóhely). Egyszerűen kövesse a reptéri táblákat Bremenben: Parkolási és villamosjegy 7 euróért (jármű / jármű ára minden utas számára, beleértve a visszaút villamossal). Az út körülbelül 18 percet vesz igénybe. Megáll a Blumenthalstraße-nál.

Kerülje el a forgalmi dugókat, és keressen parkolót - kényelmesen utazzon a kiállítási központ bejárati ajtajára!