Vasárnap október 1. A CARS & COFFEE és a SHOWROOM EXTRA NYITVA (12:00-16:00) - Október 3. (Német Egység Napja) A SHOWROOM NYITVA

Bentley Continental GT3-R

Tekintse meg jelenlegi állapotunkat Bentley készlet

Készlet megtekintése

Keresek egy Bentley?

Iratkozzon fel az e-mail címére, és értesítést küldünk Önnek, amikor elérhetővé válik a gépkocsi

Megvásároltuk Bentley!

Van Bentley és eladni akarja? Lépjen kapcsolatba velünk. Mindig arra törekszünk, hogy klasszikus autók kerüljenek a készletbe.

Elérhetőségünk

Bentley Continental GT3-R | 9,629 300 KM | Csak 2015 épült | XNUMX

Főbb jellemzők:

- Csak 300 épült
- 9,629 XNUMX km garantált
- Eredeti füzetek bemutatva és kitöltve
- 4.0 literes, Biturbo V8 motor 580 LE-vel

Bentley Continental GT3-R alacsony kilométerszámlálóval eladó
Eladásra kínáljuk ezt a gyönyörű és nagyon ritka Bentley Continental GT3-R-t 2015-től. A Bentley Continental GT3-R a Continental limitált változata, és csak egy éve gyártják. Összesen mindössze 300 autó készült. Az általunk itt eladásra kínált autó kilométer-számlálója nagyon alacsony, mindössze 9,629 KM. Az eredeti karbantartási füzet megvan, így a kilométeróra állása teljes mértékben garantált. A négykerék-meghajtású Bentley Continental GT3-R-t egy 4.0 literes Biturbo V8-as motor hajtja, amely nem kevesebb, mint 580 LE-t. A 8 fokozatú automata váltó gondoskodik arról, hogy a Bentley 100 másodperc alatt érje el a 3.7 km/órát. Végsebessége lenyűgöző 273 km/h. Körülbelül kerámia féktárcsákkal is fel van szerelve.

Bentley Continental GT3-R Glacier White színben eladó
Az itt eladásra kínált Bentley Continental GT3-R gyönyörű gleccserfehér színben készült. A különleges GT3-R megjelenéssel készült, amely számos karbon részletben, speciális hátsó légterelőben, motorháztető szellőzőnyílásokban és különleges színvilágban tükröződik. A Bentley korlátozott kiadású, 21 hüvelykes GT3-R könnyűfém keréktárcsán ül, amely kiegészíti a sportos megjelenést. Amint belép a Bentley-be, a Bentleytől megszokott luxus veszi körül. Az ülések Beluga bőrrel és Alcantara gyémántmintával készülnek. Számos karbon részletet és gyönyörű zöld felületet is találhat a belső térben, amely egyedi karaktert ad az autónak.

Bentley Continental GT3-R-t szeretne vásárolni?
Bentley Continental GT3-R-t keres? Ezután adja meg adatait ezen az oldalon található kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül, vagy hívja közvetlenül a +31 416 751 393 telefonszámot. Értékesítőink készséggel válaszolnak minden kérdésére, vagy akár személyes boltvideót is készítenek Önnek.

Segíthetünk a közlekedésben. Európában nem kell behozatali vámot fizetnie. Lehetséges a kereskedés, a vásárlás és a szállítás.
Egyes országokban segíthetünk a finanszírozásban. Kérje értékesítési munkatársainkat.

  • Ref. nr .: b8948
  • Márka: Bentley
  • Modell: kontinentális
  • Gyártási év: 2015