Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

AVD Oldtimer Nagydíj 2024

augusztus 2024

Eladó klasszikus autók>

Az AvD Oldtimer Grand Prix a németországi Nürburgringben, több mint 60,000 7 nézővel és fantasztikus rajtpályával a világ egyik legnagyobb és legnépszerűbb klasszikus autóeseménye. Látványos és egyedi utat tehet meg az autósport történelmének 2024 évtizede alatt. Erre az eseményre XNUMX augusztusában kerül sor.

 

Az AvD hétvégén pénteken 75 perces selejtező és 180 perces verseny lesz. Természetesen a program többi részének idejét is figyelembe vesszük. Az esemény virtuális utazást tesz lehetővé az idő során, körülbelül 500 versenyautóval, a huszadik század végétől a tizennyolcadik század elejéig.

 

A hosszú nyitva tartásnak köszönhetően elegendő idő van a versenyek és a klasszikus autók élvezetére. Az esemény a Nordschleife & Grand-Prix-Strecke helyszínen zajlik. A belépőjegyért körülbelül 28 eurót fizet pénteken, 44 eurót szombaton és 42 eurót vasárnap. 65 eurót fizet a hétvégi jegyért.