Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

AvD Oldtimer 2023-as Grand Prix

augusztus 2023

Eladó klasszikus autók>

A világ egyik legnagyobb és legnépszerűbb klasszikus autóeseménye az AvD Classic Car Grand Prix a németországi Nürburgringben. Az eseménynek több mint 60,000 7 nézője van és lélegzetelállító kezdő mezőnye van. A motorsport-történelem 2023 évtizede lehetőséget nyújt arra, hogy egy látványos és egyedülálló utazást tapasztaljon meg. Erre az eseményre XNUMX augusztusában kerül sor.

 

A mintegy 500 versenyautónak köszönhetően, a huszadik század végétől a nyolcadik század elejéig, az esemény virtuális időutazást kínál. A 75 perces selejtező és a 180 perces verseny befejeződik az AvD hétvégén, pénteken. Ez figyelembe veszi a program többi részének idejét.

 

A hosszú nyitva tartásnak köszönhetően körülnézhet és élvezheti a versenyeket és a veterán autókat. Az esemény a Nordschleife & Grand-Prix-Strecke helyszínen zajlik. A belépőjegyért pénteken körülbelül 28 eurót, szombaton 44 eurót és vasárnap 42 eurót fizet. A hétvégi jegy ára 65 €. További információkért keresse fel a hivatalos honlapot.