Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

AvD Oldtimer 2022-as Grand Prix

augusztus 2022

Eladó klasszikus autók>

A több mint 60,000 7 nézőnek és a lélegzetelállító rajtpályának köszönhetően az AvD Old-timer Grand Prix a németországi Nürburgringben a világ egyik legnagyobb és legnépszerűbb klasszikus autóeseménye. A motorsport-történelem 2022 évtizede látványos és egyedülálló utazást tesz lehetővé. Ezt az eseményt XNUMX augusztusában rendezik meg.

 

Körülbelül 500 versenyautó van a huszadik végétől a nyolcadik század elejéig. Ezek biztosítják a virtuális időutazást az esemény során. Az AvD hétvégén pénteken 75 perces selejtező és 180 perces verseny zajlik. Ez figyelembe veszi a program többi részének idejét.

 

Csendesen körülnézhet, és élvezheti a versenyeket és a klasszikus autókat a széles nyitva tartás miatt. Az esemény a Nordschleife & Grand-Prix-Strecke helyszínen zajlik. A belépőjegyért pénteken körülbelül 28 eurót, szombaton 44 eurót és vasárnap 42 eurót fizet. 65 eurót fizet a hétvégi jegyért. További információt a hivatalos weboldalon talál.