Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

AvD Oldtimer 2021-as Grand Prix

augusztus 2021

Eladó klasszikus autók>

Több mint 60,000 7 néző van, és fantasztikus a kezdő mezőny: a németországi Nürburgringben megrendezett AvD Old-timer Grand Prix az egyik legnagyobb és legnépszerűbb klasszikus autóesemény a világon. A motorsport történelmének 2021 évtizede alatt látványos és egyedülálló utazást tapasztalhat meg. Erre az eseményre XNUMX augusztusában kerül sor.

 

Körülbelül 500 versenyautóval, a 20. század végétől a 80. század elejéig, az esemény virtuális időutazást kínál. A 75 perces selejtező és a 180 perces verseny befejeződik az AvD hétvégén, pénteken. Természetesen a program többi részének idejét is figyelembe vesszük.

 

A széles nyitva tartás miatt körülnézhet és élvezheti a versenyeket és a klasszikus autókat. Az esemény a Nordschleife & Grand-Prix-Strecke helyszínen zajlik. A belépési díjak pénteken 28 euró, szombaton 44 euró, vasárnap pedig 42 euró körül vannak. 65 eurót fizet a hétvégi jegyért. További információkért keresse fel a hivatalos weboldalt.