Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

AvD Oldtimer 2020-as Grand Prix

7. augusztus 9–2020

Eladó klasszikus autók>

A több mint 60,000 7 nézővel és lélegzetelállító kezdőtérrel rendelkező AvD Old-timer Grand Prix a németországi Nürburgringben a világ egyik legnagyobb és legnépszerűbb klasszikus autóversenye. A motorsport 7 évtizedes történelmének köszönhetően látványos és egyedülálló utazást tapasztalhat. Erre az eseményre 9. augusztus 2020. és XNUMX. között kerül sor.

 

Körülbelül 500 versenyautóval, a huszadik század végétől a nyolcadik század elejéig, az esemény virtuális időutazást kínál. A 75 perces selejtező és a 180 perces verseny befejeződik az AvD hétvégén, pénteken. Ez figyelembe veszi a program többi részének idejét.

 

A széles nyitva tartás lehetőséget nyújt arra, hogy körülnézzen és élvezhesse a versenyeket és a klasszikus autókat. Az esemény a Nordschleife & Grand-Prix-Strecke helyszínen zajlik. A belépési díjak pénteken 28 euró, szombaton 44 euró, vasárnap pedig 42 euró körül vannak. 65 eurót fizet a hétvégi jegyért. További információkért keresse fel a hivatalos weboldalt.