Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Automotoretro 2022

Január - február 2022.

Eladó klasszikus autók>

Az Automotoretrò a torinói nagy kiállítás, amelyet a klasszikus járműveknek szenteltek. A motorkerékpárok és az autók történelmének legszebb ékszereiből válogattak 1983 óta. A Scuderia Rhododendri versenycsapat négy tagja alkotta, köztük Beppe Gianoglio, aki a rendezvény szervezését a Bea Srl céggel vezeti. Az „Automotoracing” ikereseményével együtt ma már több mint 1,200 kiállítót és 67,000 2022 látogatót kínál Európa-szerte, erős francia, svájci, brit, spanyol, német, osztrák és holland jelenléttel. Erre az eseményre XNUMX januárjában / februárjában kerül sor.

 

A szervezők szándéka mindig az volt, hogy megosszák szenvedélyüket a sok vendéggel, a magángyűjtés ösztönzése és az autó kultúra terjesztése révén. A rendezvénynek sikerült újra és újra megújulnia az első kiadásból, és minden évben egyedülálló élményt nyújt a látogatóknak. A Lingotto Fiere di Torino nagy pavilonjain sétálva megcsodálhatja a nemzetközi autóipar nagy nevei által előállított legértékesebb és legmodernebb modelleket: Fiat, Jaguar, Mercedes-Benz, Peugeot, Porsche, Alfa Romeo, Ford , Renault, Volkswagen, Lancia, Audi, Jeep, Abarth és így tovább.

 

A vásár tág nyitvatartással rendelkezik, így körülnézhet. Személyenként körülbelül 15 eurót fizet a belépődíjért. A cím: Via Demonte, 1 / D, 10126 Torino TO, Olaszország.