Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Automotoretro 2021

Január - február 2021.

Eladó klasszikus autók>

Torinóban a klasszikus járműveknek szentelt fő kiállítás az Automotoretrò. 1983 óta a motorkerékpárok és az autók történetének legszebb ékszereiből mutat be válogatást. A Scuderia Rhododendri versenycsapat négy tagja készítette, köztük Beppe Gianoglio, aki a Bea Srl céggel irányítja a rendezvényszervezést. Az „Automotoracing” ikereseményével együtt ma több mint 1,200 kiállítót és 67,000 2021 látogatót kínál Európa-szerte, erős francia, svájci, brit, spanyol, német, osztrák és holland jelenléttel. Erre az eseményre XNUMX januárjában / februárjában kerül sor.

 

Az első kiadástól kezdve az esemény sikeresen megújította sikerét, amely minden évben egyedülálló élményt nyújt a látogatóknak. A szervezők szándéka mindig az volt, hogy megosszák szenvedélyüket a sok vendéggel, a magángyűjtés ösztönzése és az autó kultúra terjesztése révén. A Lingotto Fiere di Torino nagy pavilonjain sétálva megcsodálhatja a nemzetközi autóipar nagy nevei által tervezett legértékesebb és eredeti modelleket: Jaguar, Mercedes-Benz, Peugeot, Porsche, Alfa Romeo, Ford, Renault , Volkswagen Fiat, Lancia, Audi, Jeep, Abarth és még sok más.

 

A vásár széles nyitvatartást kínál, hogy körülnézhessen. Személyenként körülbelül 15 eurót fizet a belépődíjért. A cím: Via Demonte, 1 / D, 10126 Torino TO, Olaszország.