Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Automotoretro 2020

Január 30. - 2. február 2020.

Eladó klasszikus autók>

Az Automotoretrò Torinóban a klasszikus járműveknek szentelt fő kiállítás. 1983 óta a motorkerékpárok és az autók történetének legszebb ékszereiből mutat be válogatást. A Scuderia Rhododendri versenycsapat négy tagja alkotta, köztük Beppe Gianoglio, aki a Bea Srl céggel vezeti a rendezvényszervezést. Az „Automotoracing” ikereseményével együtt ma már több mint 1,200 kiállítót és 67,000 2020 látogatót kínál egész Európából, erős francia, svájci, brit, spanyol, német, osztrák és holland jelenléttel. Erre az eseményre XNUMX januárjában / februárjában kerül sor.

 

A szervezők szándéka mindig az volt, hogy megosszák szenvedélyüket a sok vendéggel, a magángyűjtés ösztönzése és az autó kultúra terjesztése révén. Az első kiadástól kezdve az esemény sikeresen megújította sikerét, amely minden évben egyedülálló élményt nyújt a látogatóknak. A Lingotto Fiere di Torino nagy pavilonjain sétálva megcsodálhatja a nemzetközi autóipar nagy nevei közül a legértékesebb és legmodernebb modelleket: Fiat, Lancia, Audi, Jeep, Abarth, Jaguar, Mercedes-Benz, Peugeot, Porsche, Alfa Romeo, Ford, Renault, Volkswagen és így tovább.

 

A vásár széles nyitvatartást kínál, hogy körülnézhessen. Személyenként 15 eurót fizet a belépődíjért. A cím: Via Demonte, 1 / D, 10126 Torino TO, Olaszország.