Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Auto Moto Depoca 2024

október 2024

Eladó klasszikus autók> 

Európa-szerte több mint 45,000 5000 rajongó érkezik Páduába, hogy megtalálja és megcsodálja a fantasztikus klasszikus autókat és az eredeti alkatrészeket. Az Auto Moto D'Epoca-ról szól: a klasszikus autók és motorkerékpárok legfontosabb olasz bemutatójáról. Több mint 90,000 autó várja Önt egy 2024 XNUMX m²-es kiállítótérben. Erre XNUMX októberében kerül sor.

 

az Auto Moto D'epoca több mint 1600 kiállítóval rendelkezik, akik mindent elmondhatnak az autókról és a motorokról. Ezenkívül évente nem kevesebb, mint 120,000 500 látogatót vonz egész Európából. A kiállítás számos modellautót kínál alkatrészként, a klasszikus autóktól az álomautókig. Van még XNUMX motor, amelyet megcsodálhat. Természetesen itt vásárolhat klasszikus autókat és alkatrészeket.

 

A széles nyitva tartásnak köszönhetően körülnézhet és élvezheti a gyönyörű dolgokat. A belépődíj nem kerül sokba, ezért mindenképpen megér egy látogatást. A 12 éven aluli gyermekek ingyenesek. Ha messziről érkezik, az esemény weboldalán kereshet egy megfelelő szállodát a környéken. Az útvonal leírásához látogasson el a hivatalos weboldalra is. A cím: Via Niccolò Tommaseo 59, Padova.