Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Auto Moto Depoca 2023

október 2023

Eladó klasszikus autók>

Az Auto Moto D'Epoca egy 90,000 5,000 m² alapterületű kiállítótérben, több mint 45,000 autóval kéznél, Olaszország legfontosabb klasszikus autók és motorkerékpárok bemutatója. A műsor Európa több mint 2023 XNUMX rajongójának igényeit elégíti ki. Hogy megtalálja és megcsodálja a nagyszerű klasszikus autókat és eredeti alkatrészeket, eljönnek Padovába. A vásárra XNUMX októberében kerül sor.

 

Az Auto Moto D'epoca évente legalább 120,000 500 látogatót vonz egész Európából. A vásáron különféle modellautók, alkatrészek és a klasszikus autóktól az álomautókig van jelen. Ezen kívül több mint 1600 motor van, amelyet megcsodálhat, és XNUMX kiállító, aki mindent elmondhat az autókról és a motorkerékpárokról. Természetesen itt is vásárolhat klasszikus autókat.

 

A kiállítás kiterjedt nyitva tartással rendelkezik, így lehetősége van körülnézni. A belépődíj nem kerül sokba, ezért mindenképp megér egy látogatást. A 12 éven aluli gyermekek ingyenesek. A kiállítás weboldalán kereshet egy megfelelő szállodát a környéken, ha messziről érkezik. Az útvonal leírásához látogasson el a hivatalos weboldalra is. A cím: Via Niccolò Tommaseo 59, Padova.