Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Auto Moto Depoca 2022

október 2022

Eladó klasszikus autók>

Az Auto Moto D'Epoca a klasszikus autók és motorkerékpárok legfontosabb olasz bemutatója. Több mint 5000 autó várja Önt egy 90,000 45,000 m²-es kiállítótérben. A műsor több mint 2022 XNUMX rajongó igényeit elégíti ki Európa-szerte. Padovába jönnek, hogy megtalálják és megcsodálják a fantasztikus klasszikus autókat és az eredeti alkatrészeket. A vásárra XNUMX októberében kerül sor.

 

Az Auto Moto D'epoca évente nem kevesebb, mint 120,000 1600 látogatót vonz egész Európából. A kiállítás különféle modellautókat kínál alkatrészként és a klasszikus autóktól az álomautókig. Nem kevesebb, mint 500 kiállító van jelen, akik mindent elmondhatnak az autókról és a motorkerékpárokról. Ezen kívül van XNUMX motor, amelyet megcsodálhat. Természetesen itt is vásárolhat klasszikus autókat.

 

Széles nyitvatartási idő van, amely lehetőséget ad arra, hogy körülnézzen. A belépődíj nem sok, ezért mindenképpen megér egy látogatást. A 12 éven aluli gyermekek ingyenesek. Az esemény honlapján megfelelő szállodát kereshet a környéken. Az útvonal leírásához látogasson el a hivatalos weboldalra is. A cím: Via Niccolò Tommaseo 59, Padova.