Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Auto Moto Depoca 2021

október 2021

Eladó klasszikus autók>

A klasszikus autók és motorkerékpárok legfontosabb olasz kiállítása az Auto Moto Depoca. Több mint 5000 autó készen áll az Ön számára egy 90,000 45,000 m²-es kiállítótérben. A műsor Európa több mint 2021 XNUMX rajongójának igényeit elégíti ki, akik Padovába érkeznek, hogy megtalálják és megcsodálják a fantasztikus régimódiákat és eredeti alkatrészeiket. A vásárra XNUMX októberében kerül sor.

Minden évben legalább az 120,000 látogatói Európából érkeznek az Auto Moto Depoca-ba.
A modellautóktól az eredeti alkatrészekig és a szüreti autóktól az álomkocsikig ez a kiállítás mindent kínál! Megcsodálhatja a jelenlévő 500 motorkerékpárokat, vagy beszélgethet az 1600 egyik kiállítójával, akik mindent tudnak az autókról és a motorkerékpárokról.

A széles nyitvatartás lehetőséget ad arra, hogy körülnézzen. A belépődíj nem akadályozza meg a járást, és a 12 éven aluli gyermekek ingyenesek. Szállodát keres éjszakázásra, mert messziről jött? Vessen egy pillantást a weboldalra, és keressen itt egy megfelelő szállodát. Az útvonal leírásához látogasson el a hivatalos weboldalra is. A cím: Via Niccolò Tommaseo 59, Padova.