Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Auto Moto Depoca 2020

22. október 2020. - 25. október 2020.

Eladó klasszikus autók>

Az Auto Moto Depoca a klasszikus autók és motorkerékpárok legfontosabb olasz bemutatója. Több mint 5000 autó várja Önt egy 90,000 45,000 m²-es kiállítótérben. A műsor Európa több mint 2020 XNUMX rajongójának igényeit elégíti ki, akik Padovába érkeznek, hogy megtalálják és megcsodálják a gyönyörű klasszikus autókat és az eredeti alkatrészeket. Ez a kiállítás XNUMX októberében lesz.

Minden évben nem kevesebb, mint 120,000 látogató Európából érkezik az Auto Moto Depoca-ba.
A klasszikus autóktól az álomautókig és a modellautóktól az eredeti alkatrészekig ez a kiállítás mindent kínál! Beszélgethet az 1600 egyik kiállítójával, akik mindent tudnak az autókról és a motorkerékpárokról, vagy élvezhetik az 500 motorkerékpárokat.

A széles nyitva tartás miatt időt szánhat arra, hogy körülnézzen. A belépődíj nem fogja megakadályozni, hogy elmenjen, és a 12 éven aluli gyermekek ingyenesek. Messziről érkezik és éjszakai szállást keres? Vessen egy pillantást a weboldalra, és keressen itt egy megfelelő szállodát. Az útvonal leírásához látogasson el a hivatalos weboldalra is. A cím: Via Niccolò Tommaseo 59, Padova.