Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Auto Moto Depoca 2019

Október 24 október 27

Eladó klasszikus autók>

Az Auto Moto Depoca a klasszikus autók és motorkerékpárok legfontosabb olasz bemutatója. Több mint 5000 autó készen áll az Ön számára egy 90,000 45,000 m²-es kiállítótérben. A műsor Európa több mint 24 27 rajongójának igényeit elégíti ki, akik Padovába érkeznek, hogy megtalálják és megcsodálják a gyönyörű klasszikus autókat és az eredeti alkatrészeket. Erre az eseményre október XNUMX. és XNUMX. között kerül sor.

Minden évben legalább az 120,000 látogatói Európából érkeznek az Auto Moto Depoca-ba.
A szüreti autóktól az álomautókig és a játékkocsiktól az eredeti alkatrészekig ez a vásár mindent kínál! Ön is élvezheti a jelenlévő 500 motorkerékpárokat, vagy beszélgethet az 1600 egyik kiállítójával, akik mindent tudnak az autókról és a motorkerékpárokról.

A széles nyitvatartás lehetőséget ad arra, hogy körülnézzen. A belépődíj nem akadályozza meg a járást, és a 12 éven aluli gyermekek ingyenesek. Messziről érkezik, és szállodát keres éjszakázásra? Vessen egy pillantást a weboldalra, és keressen megfelelő szállodát. Az útvonal leírásához látogasson el a hivatalos weboldalra is. A cím: Via Niccolò Tommaseo 59, Padova.