Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | Bemutatótermünk nyitva van

Austin Healey 3000 MK3

Austin Healey 3000 MK3 eladó

Keresek egy Austin Healey?

Iratkozzon fel az e-mail címére, és értesítést küldünk Önnek, amikor elérhetővé válik a gépkocsi

Megvásároltuk Austin Healey!

Van Austin Healey és eladni akarja? Lépjen kapcsolatba velünk. Mindig arra törekszünk, hogy klasszikus autók kerüljenek a készletbe.

Kapcsolat

Austin Healey 3000 MK3 Concours állapota | Body-Off helyreállítva | 1964

Főbb jellemzők:

- A testvér helyreállítása
- Egyetlen feltétel
- Megfelelő számok
- Fényképes jelentés a helyreállításról rendelkezésre áll

A karosszéria helyreállítása 1964-ben Austin Healey 3000 MK3
Ezt a gyönyörű, 3000-ből származó Austin Healey 3 MK1964-at a közelmúltban saját restauráló műhelyünk restaurálta testre. Az Austin Healey új állapotban van, és a teljes helyreállítást kiterjedt fotóriportban rögzítették. Valóban az egyik legszebb autó, amely valaha volt a bemutatótermünkben.

Ez a helyreállítás nem maradt észrevétlen, és az Austin Healey-t már eladták, mielőtt felajánlották a nagyközönségnek. Nagyon jó szórakozást kívánunk az új tulajdonosnak ezzel a gyönyörű klasszissal!

Szeretne egyedi Austin Healey 3000 MK3 vagy Jaguar E típusú típust vásárolni?
Szeretne egy egyedi gyártású Austin Healey-t, vagy az Ön specifikációinak megfelelő Jaguar E-típust? A színvilágot és az esetleges műszaki specifikációkat maga határozhatja meg. Van más konkrét kívánsága? Teljes mértékben helyreállítjuk az autót az Ön számára. Az átlagos szállítási idő egy teljesen felújított Austin Healey vagy E-típus esetében 12 hónap.

Hagyja meg adatait az ezen az oldalon található űrlapon keresztül, vagy hívjon közvetlenül a +31 416 751 393 telefonszámon. Értékesítési munkatársaink örömmel válaszolnak minden kérdésére, és végigvezeti Önt a végső Healey vagy E-típus felé.

  • Ref. nr .: a6027-0
  • Márka: Austin Healey
  • Modell: 3000 MKIII
  • Gyártási év: 1964