Translated by Google Translate

NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL

E&R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Hollandia
+ 31 416 751 393

November 1., vasárnap (mindenszentek napja) EXTRA NYITVA 12:00 és 16:00 óra között


Wim Hakkesteegt

Wim Hakkesteegt (születési év: 1962) szerelő.

Én és a feleségem használtak oldalkocsis kereszteket. Erre a sportra fényes sárga Ford Transit volt, ahol vezetettem, és a feleségem az oldalkocsiban volt. Szerettük, különösen azért, hogy együtt tudjunk csinálni valamit. Ezt tettük több éve. Valójában soha nem volt saját autónk, mert nem volt szükség. Minden kerékpárral elérhető volt. Amikor autóink voltak, tisztán a sportunkra használtuk őket.

Az 4 évek elektronikáját tanulmányoztam az LTS Gorinchem-en. Az iskola után kezdtem dolgozni, de 2 hónapok után rájöttem, hogy az elektromosság nem volt számomra. Ezután az 4 évekre újraterveztem az indítómotorokat és a dinamót. Ezek után az 4 évek után dolgoztam egy motorkerékpár üzletben az 17.5 években. Itt nagyon sok mindent tettem. Dolgoztam a műhelyben, a motorral és a motorkerékpár ruházattal. A szenvedélyem a motorok felülvizsgálata.

Az álmom autója egy fekete MGA. Azt hiszem, fontos, hogy egy autó szépen épüljön fel, így a szín nem számít sok nekem. Inkább egy sárga, piros vagy zöld MGA-t szeretnék látni, amely szépen épült, mint egy nem szépen elkészített fekete MGA.