Translated by Google Translate

NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL

E&R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Hollandia
+ 31 416 751 393

Október 3 (német egységnap) NYITVA - Október vasárnap 4 EXTRA OPEN (12: 00-16: 00)


Remi Lagache

Remi Lagache (születési év: 1989) nemzetközi értékesítő.

Az első autó, amit vettem, egy kék Volkswagen Golf 2 az 1991-tól. 21 voltam, amikor megvettem ezt az autót, és még mindig van. Tökéletes autót akartam, de nagyon olcsó. Ezért csak 600-t fizetett nekem. Nagyon jó autó a pénzért, amit nekem fizetett.

Elmentem a Bordeaux közelében lévő üzleti iskolába. Ez az oktatás 5 évig tartott, és itt kaptam a mesterfokozatot. Ezt követően Kaliforniába utaztam, hogy dolgozzam egy francia cégnél, amely nyeregeket és lovakat állít elő lovak számára. Itt voltam eladó, és ezt majdnem 2 évig csináltam. Úgy döntöttem, hogy Kaliforniába megyek, mert ott volt lehetőség, hogy oda menjek, és nem akartam kihagyni ezt a lehetőséget. Viszont vissza akartam térni Európába, hogy ugyanazt a munkát végezhessem, de közelebb álljak hazámhoz, Franciaországhoz. Sajnos, a lópiac Európában teljesen más, mint Kaliforniában, ezért elkezdtem követni az 2nd szenvedélyemet: klasszikus autók. Most az E & R Classicsnál dolgozom nemzetközi értékesítőként.


Az álmom autója sötétkék BMW E30. Szeretnék egy autót, amelyben biztonságosan és kényelmesen tudok vezetni, és azt hiszem, hogy ez az autó megfelel ezeknek a követelményeknek.