Translated by Google Translate

NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL

E&R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Hollandia
+ 31 416 751 393

November 1., vasárnap (mindenszentek napja) EXTRA NYITVA 12:00 és 16:00 óra között


Kees Fens

Kees Fens (születési év: 1964) szerelő

Az első autó, amit vettem, az 21st-en volt. Sárga Ford Taunus volt az 1975-tól. Abban az időben kaptam meg az apámtól, és szükség esetén helyreállítottam. Szerettem dolgozni az autómban. Gyakran barátokkal vezettem a strandra. Útközben többször játszottuk a Beatles 'sárga tengeralattjáróját'. Azóta a Ford nevet kapta a dalnak, és ez volt a mi "sárga" tengeralattjárónk.

Tanulmányoztam kiskereskedelmet a Breda MDS-ben. Ez az oktatás 2 évig tartott, és utána azonnal el akartam dolgozni. És így kezdtem dolgozni az Aldi-nál, ahol az 6 évek cégvezetője voltam. Ezt követően elkezdtem dolgozni egy Prinsenbeek-i cégnél, amely TV-t és rádiót értékesített. Az én munkám ebben a cégben értékesítő volt, és itt dolgoztam az 5 években. Ezután elkezdtem dolgozni különböző cégeken, akik technikusként küldtek nekem Hollandiában 15 évekre. Már régóta a legnagyobb hobbimban, klasszikus autókban dolgoztam.

Az álom autóm egy Ford Mustang az 1965-tól. Azt hiszem, az élénk színek jól illeszkednek egy Mustanghoz. Vegyél egy világos zöldt, fekete belsővel, szép!