Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva


John Bogers

John Bogers (születési év: 1967) szerelő / hegesztő.

 

17 éves voltam, amikor egy 2002-es narancssárga BMW-t vettem magamnak. Roncsként vettem, és apámmal helyreállítottam. Nagyon büszke voltam a "saját" BMW-mre, ezért gyakran vezettem vele. Négy évig voltam tagja a BMW CS klubnak, és jelentést írtam a saját helyreállított autómról. Ezt a jelentést a klub saját folyóiratában mutattuk be, és természetesen azt hittem, hogy fantasztikus. Később eladtam ezt a BMW-t egy barátomnak, és szükség esetén együtt javítottam.

 

A Rucphenben az LTS-ben hegesztést / fémmunkát tanultam, és 4 tanulmányi éveim után itt végzett. Az iskola után azonnal el akartam dolgozni, és így dolgoztam az 20 években több munkában, mint fémmunkás. Már évek óta dolgozom ebben az oktatási társaságban, ahol a szenvedélyem tökéletesen illeszkedik.

 

Álomautóm egy 1971-es BMW CS. Azt hiszem, ez egy gyönyörű autó, és mindig is szerettem a BMW-t. Ma is 2 van a birtokomban.