Translated by Google Translate

NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL

E&R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Hollandia
+ 31 416 751 393

November 1., vasárnap (mindenszentek napja) EXTRA NYITVA 12:00 és 16:00 óra között


Ernest Praag

Ernest Praag (születési év: 1967) tulajdonos / rendező

Házas Maartjével
2 gyerekek: Marjolein és Vincent

Az első autóm egy sárga Honda Civic 1st típusú volt az 1973-tól. Az akkori 750 gildereknek ez a költsége, ami most körülbelül 330 körül van. Nagyon elégedett voltam ezzel az autóval és sokat hajtottam, de egy idő után elkezdte fogyasztani az olajat. Nem csak egy kis olaj, hanem annyira, mint amennyit benzint használt. A csomagtartó hátsó részén még olaj is volt, hogy szükség esetén olajhoz adjam. 2018-ben egy teljesen felújított példányt találtam Belgiumban, megvettem, és külön helyet adtam a saját gyűjteményemben.

Kereskedelmi közgazdaságtant tanultam a HEAO-nál Bredában, 4 évekig. Az iskola után postai megbízásért dolgoztam, mint marketing menedzser az 20 években. Az első 10 év után megvásároltam a részvényeket a cégen belül, így a marketing igazgatótól a marketing vezérigazgatóig. Az 2006-ban úgy döntöttem, hogy eladom a részvényeimet, és a munkámat a legnagyobb hobbimból választom ki, amelyek klasszikus autók.

Ezért kezdtem el az 2008-ban az E & R Classics-ot, amellyel egy kis épületben kezdtünk Kaatsheuvelben. Először 3 szegmensek voltak: klasszikus autók esküvői bérlése, klasszikus autók értékesítése és a hozzá tartozó műhely. Az 2010-ban Dongenbe költöztünk, ahol az évek során bekövetkezett növekedés miatt 1 épületből 6 épületbe mentünk. Túl elfoglalt volt, hogy megtartsuk az összes szegmenst, ezért úgy döntöttünk, hogy megállítjuk az esküvőkölcsönzést, és teljes mértékben az értékesítésre és az 2011 műhelyére összpontosítunk. Az 2014 elején elérhetővé vált a Waalwijk gyönyörű épülete, megvettem, és mindent áthelyeztünk erre az épületre. Időközben 3 épületek vannak Waalwijkben. Az 2016-ban az E & R Classics mellett két másik céget is létrehoztam, amelyek a Sun Classic Cars és a külföldi helyreállító cégek. Jelenleg 400 régi autók vannak raktáron, és most már dolgoznak az 55 emberekkel.

Az abszolút álomkocsija a Bentley Speed ​​Six az 1930-től, a színes brit versenyautókban. Az 1-tól egy fantasztikus klasszikus autó, egy Jaguar e-típusú sorozatú 1961 síkpadlós külső burkolatzár. Szeretem a legjobban fegyveres szürke, kék belsővel.

A klasszikus autóknak mindig különleges jelentése volt számomra. Minden nap sétálok a társaságban, és megnézem az autókat, még mindig élvezem a lenyűgöző szépséget, amit a klasszikus autók kínálnak nekünk, a technikát, amellyel összeállítanak, és természetesen a gyönyörű egyedi hangot.


Weboldal: http://www.ernestpraag.com