Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk zárva tart


Brett Verhoeven

Brett Verhoeven (születési év: 1997) szerelő

Az első autó, amit 17 éves koromban vettem, egy fekete Chevrolet Camaro IROC-Z volt az 1985-tól. Mindig is élveztem, hogy elfoglaltam a klasszikus autókat és javítottam, helyreállítottam és összeszereltem őket. A Camaro IROC-Z-en is dolgoztam. 225-ról 300 hp-ra emeltem, mert gyorsabb lenne. Azt hittem, csodálatos volt versenyezni és "játszani" az autóval.

2 évig tanultam autószerelőt a Den Bosch Koning Willem 1 Főiskolán. Ezek után további 2 évig tanultam 1. autószerelőként. Iskolai éveim alatt az E & R Classics-nál gyakorlatoztam, ami annyira megtetszett, hogy itt dolgoztam tovább. Itt volt a lehetőség, hogy a lehető legjobban fejlesszem magam, és természetesen ezt is éltem. Nagyra értékelem azt a tényt is, hogy engem soha nem alkalmaztak „gyakorlati asszisztensként”, hanem hogy alkalmazottként tekintettek rám.

Az álmom autója minden bizonnyal egy Chevrolet Camaro sharknose az 1973-tól. A legjobban szeretem őket olíva zöldben, fekete belsővel.