Március 29. (nagypéntek) A BEmutatóterem NYITVA - Március 31. és Április 1. (Húsvét) BEmutatóterem ZÁRVA - április 7. vasárnap EXTRA NYITVA 10:00-14:00

MGA 1500 Kupé 1957


Keresek egy MG?

Iratkozzon fel az e-mail címére, és értesítést küldünk Önnek, amikor elérhetővé válik a gépkocsi

Megvásároltuk MG!

Van MG, és eladni akarja? Lépjen kapcsolatba velünk. Mindig arra keresünk klasszikus autót, hogy bővítsük a készletünket.

Kapcsolat

MGA 1500 Coupe 1957 felső állapot

Főbb
- Legjobb szín kombináció
- Drótkerék
- Extra ködlámpa
- Új kipufogó
- Chrome csomagtartó
- Fa moto-lita kormánykerék
- Zöld bőr belső tér

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy ez az 1500-es MGA 1957 Coupe ismét megtalálható az értékesítési kollekciónkban. Néhány évvel ezelőtt eladtuk ezt a gyönyörű MGA Coupét egy szerető tulajdonosnak. Az MG A Coupe ritka megjelenése, ilyen autó vezetése mind az öt érzékszerved számára ünnep. Ünnep a szemeknek az 50-es évek egyedi tervezésén keresztül, az 1.497 köbcentis motor meghallgatása után a fülben hallható zene, a fából készült sportkormány megérzése, a bőr belső illata és a finom cappuccino megkóstolása a teraszon egy túra során ezzel a klasszikus autóval. Különleges 50-es évekbeli sportautót keres? Ezután szeretnénk meghívni, hogy jöjjön megnézni ezt az MGA 1500 Coupét.

Segíthetünk a szállításban. Európán belül nem kell importvámot fizetnie. Kereskedés, vásárlás és szállítás lehetséges. Egyes országokban segíthetünk a finanszírozásban. Kérdezze meg értékesítőinket.

  • Ref. nr .: m6755-0
  • Márka: MG
  • Modell: MGA
  • Gyártási év: 1957