Április 27. (Királyok Napja) A BEMUTATÓTEREM ZÁRVA

Triumph Spitfire 1500

Tekintse meg jelenlegi állapotunkat Triumph készlet

Készlet megtekintése

Keresek egy Triumph?

Iratkozzon fel az e-mail címére, és értesítést küldünk Önnek, amikor elérhetővé válik a gépkocsi

Megvásároltuk Triumph!

Van-e valamilyen Triumph és eladni akarod? Lépjen kapcsolatba velünk. Mindig klasszikus autókat keresünk, hogy bővítsük készletünket.

Kapcsolat

Triumph Spitfire 1500 | Ismert történelem | Jó állapotú | 1980

Főbb jellemzők:

- A történelem ismert
- British Racing Green
- Fekete puha felső
- Chrome csomagtartó
- Kárpitos motívumú kárpit
- Fa műszerfal

Triumph Eladó Spitfire 1500
Angol klasszikus a British Racing Green színben, mit kívánhat még? Eladásra kínáljuk ezt a gyönyörű 1980 -as évet Triumph Spitfire 1500. Ez a Spitfire egy igazi rajongótól származik, akinek a klasszikus autót a Triumph szakember. Ennek a Spitfire 1500 -nak a története jelen van, és 7200 euró értékű számlákon rögzítik. Egy igazi rajongó autója, amely teljesen készen áll az útra.

British Racing Green Triumph Eladó Spitfire 1500
A Triumph A Spitfire, amelyet itt kínálunk eladásra, valóban gyönyörűség. A British Racing Green tökéletesen illik ennek a klasszikusnak a sportos megjelenéséhez, és nagyon szépen kombinálható az összes króm kiegészítővel és a króm csomagtartóval. A belső rész világosbarna kárpitozás, Houndstooth motívummal. A tetejébe a Triumph fa műszerfallal és fából készült sebességváltó karral van felszerelve. Röviden, nagyon komplett, jól karbantartott Triumph Spitfire 1500 különféle opciókkal.

Venni akarok Triumph Spitfire 1500?
1980 -et keresel Triumph Spitfire 1500? Ezután hagyja meg adatait az ezen az oldalon található kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül, vagy hívjon minket közvetlenül a +31 416 751 393. telefonszámon. Értékesítőink szívesen válaszolnak minden kérdésére, vagy akár személyes üzletvideót készítenek Önnek.

Segíthetünk a közlekedésben. Európában nem kell behozatali vámot fizetnie. Lehetséges a kereskedés, a vásárlás és a szállítás.
Egyes országokban segíthetünk a finanszírozásban. Kérje értékesítési munkatársainkat.

  • Ref. nr .: t7575
  • Márka: Triumph
  • Modell: Méregzsák
  • Gyártási év: 1980