Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk zárva tart


1968 Mercedes Benz 280SL

Az 1967-ben és az 1971-en folytatott folyamatos gyártásban az 2.8l Mercedes Benz 280SL 1968 a W113 végső verziója volt. A motor az M130 következő evolúciós fázisa volt, és egy nagyobb furat növelte az 2779cc-re való elmozdulást, így az 180hp és a megnövekedett nyomaték. Az új 1968 biztonsági előírásoknak megfelelően új, hízelgőbb kerek burkolatok, valamint kevésbé krómozott a műszerfalon és az ajtólapokon. Ellenkező esetben az 1968 280 SL lényegében azonos autó volt, mint elődje. Érdekes, hogy az amerikai piacokra épített legtöbb Mercedes Benz 280SL modell automata sebességváltóval volt felszerelve. Kézi sebességváltó Az 1968 Mercedes Benz SL autók némileg ritkán fordulnak elő az Egyesült Államokban, ezért az amerikai klasszikus autós gyűjtők keresik őket. Ma a W113 Pagoda rendkívül kívánatos gyűjtőkocsinak számít, és az aktuális értékek azt sugallják, hogy a Mercedes 280 SL a leginkább kívánatos az 3 modellek közül.

Keresek egy klasszikus Mercedes-t?

Az 1968 Mercedes roadster 280SL a klasszikus autósgyűjtők körében népszerű, akik a sorozat utolsó autóját részesítik előnyben. Ez minden bizonnyal az 280 SL esetében. Az 250 SL, ami meglehetősen ritka, szintén népszerű olyan kollektorok körében, akik inkább a korai klasszikus autók kissé merev felfüggesztését és sportosabb érzését részesítik előnyben. Ez a Mercedes-kocsi még jobban el van takarítva a belső térről, és nem rendelkezik sok a plüss korszerűsítéssel a későbbi modellekben. Aztán ott van a Mercedes Benz 230SL, amely széles körben elérhető és alacsonyabb árat igényel egy kisebb motor alacsonyabb teljesítményének észlelése miatt. Valamennyi 3 modell rozsdára hajlamos, különösen a padlón, a törzsön és az ajtók alatt, de a motor, a sebességváltó, a belső és a rozsdamentesítő panelek részei könnyen elérhetők azok számára, akik egy helyreállítási projektet szeretnének.

Mercedes Benz Classic autók eladó