Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva


1967 Mercedes Benz 250SL

1966 végén a Mercedes Benz 230SL utódja a 250 SL modell lett. Hathengeres soros motorja szintén 6 LE teljesítményű volt, ugyanakkor 150% -kal nagyobb nyomatékot generált, ami az 10-es Mercedes Benz 1967SL-nek gyorsabb 250–0 időt jelentett, több mint 60 másodperccel. Egyszerűen a Mercedes 1.1SL ott folytatta, ahol a 250SL abbahagyta. Az autó külső stílusa továbbra is a 230 SL tiszta, elegáns és szögletes vonalait használta, míg a kerekek intelligens elhelyezése a karosszéria többi részének arányában és a magas, Pagoda kivehető merevlemez megkönnyítette az utasok és a vezetők számára a hozzáférést a kabin. A Mercedes 230SL 250 monokóst futóművet is használt első felfüggesztéssel, míg a hátsó egycsuklós lengőtengellyel és keresztirányú rugókkal rendelkezik, amelyek kompenzálják a lejtést. A további fékerő érdekében négykerekű tárcsafékeket is megvalósítottak. A vásárlóknak az utastérben is több lehetőségük volt, hozzáférést biztosítva a bőrhöz, a plüsshez, a tartóülésekhez, a nagy mérőeszközökhöz és a világszínvonalú Mercedes Benz kivitelezéshez.

Keresek egy klasszikus Mercedes-t?

Akár 1967-es Mercedes Benz 250SL információt keres, hogy jobban áttekinthesse ezeknek a klasszikus autóknak a történetét és elérhetőségét, vagy egyszerűen csak néhány tippre van szüksége a kereséshez, akkor jó helyre került. Az ER Classics megérti az 1967-es Mercedes Benz roadster vagy bármely európai vagy amerikai klasszikus autó megvásárlásának egyedi bonyolultságát.

Mercedes Benz Classic autók eladó