Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva


1964 Mercedes Benz 220SEb Cabriolet

A Mercedes Benz 220SEb Cabriolet először februárban 1961-ban debütált, hogy megünnepelje a Daimler-Benz Múzeum és a Mercedes 75th évfordulóját. A felállás több mint egy évtizedes termelést mutatna, és az évek során nagyon kevés változás következett be. A korábban gyártott 2729 Mercedes Benz 16.902SEb modellek közül csak az 220 volt a Cabriolet modell.

Keresek egy klasszikus Mercedes-t?

Ha vásárol egy 1964 Mercedes Benz 220SEb Cabriolet-t, néhány alapvető lépést szeretne tenni. Mindig ellenőrizze az alvázokat és a motorszámokat a Mercedes rekordokkal szemben. Végezze el a rozsda és a mechanika alapos vizsgálatát egy 3rd féllel. Mindig kérjen dokumentációt, amelyet az eladónak lehet. Ennek a modellnek az egyik legjobb tippje az, hogy biztosítsa az eredeti Cabriolet-t. Sok Coupe modellt kivágtak és bolond, gyanútlan vásárlókké alakítottak át. Az 1964 Mercedes Benz 220SEb Cabriolet-hez hasonló tippek megismeréséhez az ER Classics csapata arra bátorítja Önt, hogy böngésszen ezen a honlapon. Ha bármilyen kérdése van, csak egy telefonhívás.

Mercedes Benz Classic autók eladó