Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk zárva tart


1964 Mercedes Benz 220SE 111

Az 1964 Mercedes Benz 220SE 111 dicsérte, hogy a világ legfejlettebb szedánja volt. A Mercedes 220SE 111 volt az első autó a világon, amelyet az utasbiztonság szempontjából terveztek. Barenyi Bela (Mercedes biztonsági szakértő) az autót 3 különálló részekre osztotta fel: egy utastér, egy puha elülső és egy hátsó vég (zúzózóna). Ez a biztonságra összpontosított figyelem a kabinban is látható volt. Az utasokat most kullancsosan párnázott műszerfalak, süllyesztett gombok és párnázott ablakok veszik körül.

Keresek egy klasszikus Mercedes-t?

Az 1964 Mercedes Benz 220SE 111 egy népszerű klasszikus autó a gyűjtők körében számos okból. Míg a biztonsági innováció ez az autó volt, a hírnévnek örvend, az idejének egyik legnépszerűbb szedánja volt. Több mint 66000 egységet gyártottak és értékesítettek világszerte. Ha készen áll egy 1964 Mercedes Benz 220SE 111 megvásárlására, tartsa szem előtt néhány dolgot. Az ER Classics arra biztatja Önt, hogy biztosítsa, hogy az alváz és a motorszám egyezik, és azt is javasolja, hogy a lehető legteljesebb autót vásároljon. Emellett a dokumentumokkal rendelkező autók nagyon kívánatosak.

Mercedes Benz Classic autók eladó